Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet manapság nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Utcán mindenki siet a dolgára. Tömegközlekedési eszközökön mindenki bele van bújva a telefonjába. Netes társkeresőn ha nem vagy brutál jóképű, el sem olvassák az üzenetedet. Munkahelyen (legalábbis nálam) nagy férfitöbbség van. Szórakozóhelyeken szinte csak ribik vannak, nehéz normálisat találni. Tánctanfolyam jó lehetne, de nem nekem, mert az én botlábaim semmire sem alkalmasak járáson kívül. Mégis hol ismerkedhetnék szerintetek? Ki hol ismerte meg a párját?
2017. máj. 10. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyesületek, tanfolyamok. Nem muszáj táncra menni, van más is.

Nem vagyok extrém jóképű, de az interneten ismerkedem, ismerkedtem. A múltban többnyire sikeresen.

2017. máj. 10. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben ezen az oldalon is nyitott voltam az ismerkedésre, de annyira elfajult ez az egész nőgyülöleti topiccá, hogy már nem beszélgetek senkivel
2017. máj. 10. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, már tánc tanfolyamokon is több a férfi. Minden induló salsa tanfolyamon nagy a döbbenet elsőre, amikor a sok kiéhezett pasi meglátja, hogy már többen vannak ismerkedni vágyó kiéhezett pasik latin tánc órán mint csajok, akik többnyire tényleg táncolni tanulni akarnak és nem pasizni. Üdvözöllek a kínai férfitöbblet európai országában.
2017. máj. 10. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
kifogás az látom mindig is lesz.
2017. máj. 10. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerinted hol nem találsz olyan nőt, aki "ott nem ismerkedik"? :D
2017. máj. 10. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg ez van táncon. Az első órán sokan visszakérik a pénzüket, vagy ha próbaóra akkor lemondják, mert úgy vannak vele, hogy meglátják, hogy itt is több a pasi, és hát akkor nekem ez nem kő.. még szaros táncon is több a pasi... akkor nem kő..
2017. máj. 10. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Ferfitobblet? Lúzer többlet esetleg.
2017. máj. 10. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenhol csak húzzák a szájukat a nők, vagy bekamuzzák hogy van pasijuk, ha nem nézel ki jól. Ha vékony vagy és/vagy tutyimutyi akkor nem vagy férfi a szemükben.
2017. máj. 10. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg olyan mintha csak kifogásokat keresnél. Hatalmas általánosításokkal élsz. Persze sokan bújják a telefont, de nem mindenki. Szórakozni meg képzeld normális lányok is járnak. Válassz igényesebb helyeket és koncerteket ott több a rendes lány. Társkeresőn nem csak az extra jóképűeknek írnak vissza, több barátnőmnek onnan van pasija és egyik sem helyes, full átlag srácok arcra is meg alkatra is. De te csak azt nézed hol miért nem lehet, ahelyett hogy észre vennéd valójában bárhol lehet csak csinálni kell. Gondolkodás meg nyafogás helyett menni kell előre és ismerkedni, minden lehetőséget kihasználni, nem pedig otthon ülni és folyton csak azt nézni mit miért nem.
2017. máj. 11. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!