Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a legkönnyebben ismerkedni manapság? Pécsett a bulik felejtősek, sokszor tinik meg párcserélgetők járnak csak oda manapság. Ti is úgy érzitek, hogy megváltozott az ismerkedések metódusa?
Én utcán szoktam odasétálni és probát tenni.
Mondjuk 100 véletlenül kiválasztott nőből 30 fogékony a közeledésemre. A másik 70: siet, házas, mérges, nincs jó kedve, stb...
Tehát 30-al eltudok beszélni. Mondjuk 15 megad valami elérhetőséget. Ebből mondjuk 6-7 el is jön randira.
Kb. 100 nő megközelítésével 6-7 randit tudsz produkálni.
Persze: számít a gyakorlatiasság is
Tudom, hogy nem szeretik. :D De ez nem azt jelenti, hogy az összes. Lásd durván a 70:30 arányt. :)
A hogyan-ja, meg elég változó.
- meglátok valamit rajta pl. bolyhot (puha gömbölyű szövet akármi), akkor azzal kezdeményezek.
- felmerül egy kérdés, női nézőpont kérdés
- vagy őszintén, hogy szimpatikus és ide kellet jönnöm
Persze eleinte feszélyezve éreztem magam, mert nem volt része az én képemnek, de kialakítható. Csak szokássá kell tenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!