Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a legkönnyebben ismerkedni nőkkel? Nincs semmi tapasztalatom. Nem is tudom hogy kezdjem el.27f
A mekiben. Odamesz hozza, aztan odabofogod higy teccooo.
Srsly, barhol. Konyvtar, muzeum, suli, nightclub, tesco, rakpart, urhajo,
Tarts a yachtodon koktél partyt, akkor elég könnyen megy az ismerkedés. Csak előtte ne felejtsd el megfelelően promózni az eseményt :D
Egy noname lottónyertes
Először is tudd meg, hogy ki vagy és mi vagy. Legyenek céljaid, ami felé haladsz. Ez már egy alap.
Másik hogy legyen jövedelmed, amivel az útiköltséget finanszírozod, mert hát találkoznotok kell. Nekem nincs jövedelmem, de barátnőm így is imád engem. Közben az interjúkon a HR-eseket sorra küldöm el a 3,1415-be.
Ezután a Maslow-féle szükségletpiramist nézve (nem vicc) biztosítsd a megfelelő védőbástya-háttérszocializációt. Magyarul ha kudarc van az ismerkedéshez, mindig legyenek akikhez fordulhatsz, haverok, barátok, netán egy távoli netes csajszi, akivel jóba vagytok de nem jöhet össze, stb...
Ahol ismerkedhetsz - Társkereső oldalak (Itt ugyan nem volt nekem sikerem, de akik vannak azok elvileg egyedülállóak); suli, munkahely, netán ha valamilyen klub tagja vagy akkor ott. Ha otthon vagy egyedül, akkor marad a társkereső, meg a gyakori. A gyakori ugyan nem társkereső és kontrollikszezik a közvetlen igénytelen odavetem magam oszt csá kérdéseket, amikből régen Pestet lehetett volna rekeszteni, de mégis itt találtam meg az Igazit. Nem célzottan keresve, de a gyakorinak köze volt hozzá.
Nem vagyok tökéletes, de szívesen meghallgatlak és hátha rálátok egyes dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!