Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt alakinek kapcsolata erzekeny pasival?

Figyelt kérdés
mennyire lehet jó vele? mennyire lehet erdemes összekötni az életed? mire kell figyelni? hosszabb távon érdemes e ? tapasztalatok?
2017. máj. 6. 19:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyfolytában kapcsolatban vagyok magammal. Eléggé lehetetlen elszakadni, így inkább a békés egymás mellett élést választottam :D bármennyire is érzékeny legyen a dolog
2017. máj. 6. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:

Oooo nem sajat magadra ertem :-)

Hanem mint part .

2017. máj. 6. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen az érzékeny pasi? tényleg nem tudom.

Mennyire lehet jó vele? Micsoda?

Mennyire érdemes összekötni az éetet (vele)? Mással mennyire érdemes?

Valami konkrétum?

2017. máj. 6. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem csak érzékeny pasival volt kapcsolatom, az érzéketleneket messzire elkerülöm.
2017. máj. 6. 20:54
 5/9 A kérdező kommentje:
gondoltam olyan ir akinek volt ilyen pasija ...
2017. máj. 6. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
De jó lenne előbb tisztázni, hogy mit értesz érzékeny alatt. Túlérzékeny? Érzelgős? Sértődékeny? Picsogós?
2017. máj. 6. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os, szerintem a kérdező az sem tudja, mit kérdezett. :D
2017. máj. 6. 23:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Ez igaz . Leven o kommunikalja ezt le velem . De meg nem olyan a viszony h melyebben belekerdezzek .

Es pont az ellentetje vagyok sokkal esszerubb racionalisabb nehez megserteni de ha sikerul egy eletre szol. Nem kapom fel a vizet, ridegnek erzektelennek tunok csak mert nem mutatom ugy ki az erzeseimet, de ettol meg vannak. Introvertalt vagyok,

INTP. Ha valaki tudja mi ez :-D

Itt az a kerdes h erdemes e tovabb folytatni ha a masik erzekeny ...

2017. máj. 7. 06:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Azt tapasztaltam, hogy amiket gondol magáról valaki, és esetleg a másik felé kommunikál, azzal óvatosan kell bánni.

Azt gondolom, bárki bárkivel kijöhet, szóval tapasztald meg, hogy milyen a másik. Aztán ha nem megy, akkor úgyis rájössz, hogy mi a gond. Egyáltalán nem biztos, hogy pont az állítólagos "érzékenysége" lesz az.

Rakd elé a tesztet, aztán kiderül, hogy ő illik-e egy INTP-hez. :)

2017. máj. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!