Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van, akinek úgy lett kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, akinek úgy lett kapcsolata, hogy friss szakítás után lévő nőt/pasit "megvigasztalt"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy te ott voltál neki, mint lelki támasz, el tudta mondani a bánatát, ki tudta önteni a szívét - és ez a dolog olyan mélységekbe csapott át, hogy beléd szeretett az illető. És kvázi rövid idővel a szakítása után már együtt is voltatok.

Azt mondják, az ilyen nők általában "könnyű prédának" számítanak, sebezhetőek, szeretetre, törődésre vágynak. Nyilván egy szakításon épp túlesett férfinak ez szintén jólesik, és ha jó időben, jó helyen van akkor egy nő(aki mondjuk azelőtt csak barát volt), akkor ebből könnyen szerelem alakulhat ki.

Filmekben is már rengetegszer elővették ezt a témát, tehát az életben is gyakori. Van köztetek, akinél egy ilyen szituációból(vigasznyújtásból) alakult ki szerelem és kapcsolat? Vagy akiknél ez előfordult, azok között már korábban volt valamiféle kötődés, vonzalom, amit egy ilyen helyzet csak felerősít? Mit gondoltok?

2017. ápr. 18. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Az ilyenből sokszor rossz sül ki, hiszen te csak egy pótlék leszel, nem téged fog szeretni. Szerintem hülyeség bárkire is nyomulni addig, amíg nem zárta le érzelmileg az előző kapcsolatát.

22/L

2017. ápr. 18. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonló volt csak, de véleményt írok: szerintem nagyon aljas dolog kihasználni a másik elesettségét.
2017. ápr. 18. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
A szex jó vígasztaló az belefér,de rányomulni az sok egy kicsit!
2017. ápr. 18. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!