Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyakori az, hogy a nők nem az udvarlói közül választ, hanem olyan pasira akaszkodik rá, aki már nős vagy akinek más nővel is kapcsolata van?
Úgy vettem észre, hogy minden (fiatal) nőnek hatalmas holdudvara van. Egy olyan pasik halmaza, akiket bármikor megkaphatnának, ott vannak körülötte és kimondott vagy kimondatlan tény, hogy el tudnának vele képzelni bármilyen jellegű kapcsolatot.
Viszont azt vettem észre, hogy nagyon ritkán választ egy nő ezek közül a pasik közül, hanem inkább lesz egy pótlék, egy szeretője egy nős pasinak. Vagy éppen a barátnője pasija tetszik meg neki és belekavar a kapcsolatukba. (Ezért van az, hogy a női barátságok egyik napról a másikra tönkre tudnak menni, főleg pasi miatt). Vagy egész egyszerűen olyan pasira hajtanak aki szarik a fejére igazából. Miért van ez sokszor így?
Van egy mondás, hogy egy pasiban a legvonzóbb egy másik nő.
Azért, mert az hiszik, hogy hogy az a férfi akinek nője van az tud valamit, és a többi nőnek is az kell.
"Azért, mert az hiszik, hogy hogy az a férfi akinek nője van az tud valamit, és a többi nőnek is az kell."
Ez nem annyira nagy hülyeség. Ismerőseim közül akinek már volt barátnője évekig, nagyon hamar, egy-két hónap alatt talált újat és tartós kapcsolat lett az is. Aki meg évek óta magányos, még mindig az, csak pár félresikerült randi az eddig elért eredménye. De a lányok többsége már a randira se akar vele elmenni. Hiába néz ki jól, valamiért taszítja a természete, a kiállása a lányokat.
És mi van akkor, ha a nőnek egy olyan pasi kell, akiről nem tudja, hogy nős és utólag derül ki?
Akkor is a nő a szemétláda, mert a pasi belemegy a játékba?
Gratulálok.
Felfedezted a friendzone-t.
#Uccsó.
Szerinted melyik nő fekszik le a full "holdudvarral", bármennyire is jók azok egyébként?
Sokan vannak, ennyi az egész.
De persze ha csak szenyózni akartál a pasikkal, akkor nem szóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!