Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan férfiak, akiknek a kapcsolata úgy kezdődött, hogy a nő szedte fel őket?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ő kapott le titeket és csókolt meg először, de előtte is ő fektette az ismerkedésbe a több energiát, ti meg csak sodródtatok az árral.

Kihat ez esetleg a kapcsolat további alakulására? Úgy értem, hogy nagy valószínűséggel a nő fogja a nadrágot hordani a kapcsolatban is, vagy ez nem törvényszerű? Aki az ismerkedős fázist "vitte a hátán", az fogja a kapcsolatot is? A férfiasság valamelyest csorbul ilyen esetekben?

Azon férfiak válaszát várom, akiknek ilyen módon indult a párkapcsolata. Hogy éltétek/élitek meg, hogy nem ti hódítottatok, hanem titeket hódítottak meg?

2017. ápr. 8. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:

téves az alap felvetésed kérdező.

ha jó megjelenésű férfi vagy,akkor időnként kezdeményezni fognak a csajok,sőt szabályosan felcsípnek.

sőt ha nem csak jól nézel ki,de a farkadat is tudod használni,akkor szabályosan koslatni fognak utánad.

és innen a te jóváhagyásodon,választásodon múlik,hogy megtartod-e a lányt.

vagyis pont fordítva fog történni,mint te képzeled.

full alfa pozícióból indulsz,nem pedig kontroll átadásból.

2017. ápr. 8. 22:35
 2/7 Költőnő? ***** válasza:
Nálunk pl én léptem. Alapból kezdeményezőbb, bátrabb típus vagyok, könnyebben hozok döntéseket, határozott vagyok stb.
2017. ápr. 8. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
#1-es jól írja, az a gyakoribb amikor a pénzes alfáért harcolnak a jobbnál jobb bulák. Persze van olyan is amit kérdező írt, hogy a lúzer nyomingerre hajt a szűzfétises lány.
2017. ápr. 8. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult már, hogy nő csípett fel. A poén,

hogy nem is vagyok az a kimondott jóképű ember, viszont

emberileg jobbnak tartanak az átlagnál. Van nő, akinek

erre van szüksége, hálistennek (nem is vagyok vallásos) :)

2017. ápr. 8. 23:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Eddig egy kapcsolatom volt!Akkor is a csaj kezdeményezett!Ha nekem kellett volna még azt se tudnám mi az a kapcsolat!Majdnem 3 évig voltunk együtt!Ez tőbb éve van!Nem is tudok becsajozni,szerintem már nem is lesz senkim.
2017. ápr. 9. 07:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, az előző kapcsolatom ilyen volt. Aztán fél év után fordult a kocka, kicsit rám unt és én tepertem. Megcsalt és eldobott 2,5 év után. Nem hordta a nadrágot, de ha hagyom, jóval előbb lelépett volna. Unalmas voltam neki gondolom.
2017. ápr. 9. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálam így volt, ahogy írod, annyi kivétellel hogy nem ő hordta a nadrágot később.

Nekem kell a kezdő lökés ismerkedéskor, amit ő megadott, de aztán már megy a dolog.

Igaz elváltunk mert megcsalt egy évtized után.... szóval jó lenne ismét egy kezdeményező nővel összefutni :)

2017. ápr. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!