Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akiknek a kapcsolata úgy kezdődött, hogy a nő szedte fel őket?
Úgy értem, hogy ő kapott le titeket és csókolt meg először, de előtte is ő fektette az ismerkedésbe a több energiát, ti meg csak sodródtatok az árral.
Kihat ez esetleg a kapcsolat további alakulására? Úgy értem, hogy nagy valószínűséggel a nő fogja a nadrágot hordani a kapcsolatban is, vagy ez nem törvényszerű? Aki az ismerkedős fázist "vitte a hátán", az fogja a kapcsolatot is? A férfiasság valamelyest csorbul ilyen esetekben?
Azon férfiak válaszát várom, akiknek ilyen módon indult a párkapcsolata. Hogy éltétek/élitek meg, hogy nem ti hódítottatok, hanem titeket hódítottak meg?
téves az alap felvetésed kérdező.
ha jó megjelenésű férfi vagy,akkor időnként kezdeményezni fognak a csajok,sőt szabályosan felcsípnek.
sőt ha nem csak jól nézel ki,de a farkadat is tudod használni,akkor szabályosan koslatni fognak utánad.
és innen a te jóváhagyásodon,választásodon múlik,hogy megtartod-e a lányt.
vagyis pont fordítva fog történni,mint te képzeled.
full alfa pozícióból indulsz,nem pedig kontroll átadásból.
Velem is előfordult már, hogy nő csípett fel. A poén,
hogy nem is vagyok az a kimondott jóképű ember, viszont
emberileg jobbnak tartanak az átlagnál. Van nő, akinek
erre van szüksége, hálistennek (nem is vagyok vallásos) :)
Nálam így volt, ahogy írod, annyi kivétellel hogy nem ő hordta a nadrágot később.
Nekem kell a kezdő lökés ismerkedéskor, amit ő megadott, de aztán már megy a dolog.
Igaz elváltunk mert megcsalt egy évtized után.... szóval jó lenne ismét egy kezdeményező nővel összefutni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!