Másnak is kezdődött így a kapcsolata?
Figyelt kérdés
Egyéjszakásnak indult, 10 éve együtt vagyunk, és van egy tündéri babánk.2011. júl. 16. 15:40
1/15 anonim válasza:
Ugye nem az egy éjszakásból született? :D
2/15 anonim válasza:
szia!
Ha vicces akarok lenni leírnám, hogy tulképp nagyon sok kapcsi egyéjszakásnak indul, "teszt" alapon;... de értelek.
Nekem soha nem volt még ilyen, viszont -amint a példád mutatja- nem lehetetlen! Ha két ember egymásra talál, az történhet 15 perc beszélgetés után is is.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem, 9 év után
2011. júl. 16. 15:47
4/15 anonim válasza:
hát nekünk nme egy éjszakásként kezdődött, nálunk úgy hogy interneten beszélgettünk, és csak kíváncsiságból találkoztunk egymással nem randi, most jelenleg 2 és fél éve vagyunk együtt
5/15 anonim válasza:
Az enyemmel igazan csak egy ejszakara akartam, mentem el vele. Ez 26 evvel ezelott volt.
6/15 anonim válasza:
Mennyi közös lehet bennetek!! :P
7/15 anonim válasza:
Igen, és mi is 10 éve vagyunk együtt, csak itt négy gyerkőc lett. :)
34N
8/15 anonim válasza:
nem. mégcsak egyéjszakás kapcsolatom sem volt soha...meg nem is lesz.
9/15 anonim válasza:
igen
Tényleg csak aznapra akartam,mondtam is neki miközben bogozta le a ruhám,hogy éjjelre már ne maradjon..
Ennek 4 éve,azóta a férjem,és útban az első gyerek :)
10/15 A kérdező kommentje:
15:50
Az előtte lévő kapcsolatomnál 2 hónapot vártam, és képzeld, ott nem igazán volt bennünk semmi közös. Szerintem nem ezen múlik.
2011. júl. 16. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!