Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akinek van barátja/barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van barátja/barátnője az írjon, hogy hogyan kezdődött a kapcsolata?

Figyelt kérdés
Nektek van barátotok/barátnőtök? És ha igen akkor hogy kezdődött?
2011. ápr. 8. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyár óta van barátom :D ugy volt h Bnőmmel úsztunk a Balcsiba ők pedig labdáztak..-.- és véletlen fejbe talált majd oda jött hozzám és megkérdezte h minden rendben? és mondtam h nem... és meghivott egy pizzára h megbocsássak neki... egész jól eldumáltunk majd elkisért a nyaralóba.. haza ott partiztunk egyet és megadtam a msn meg a telószámom azóta együtt vagyunk:D (17/l) 2éve vagyunk eggyüt:D
2011. ápr. 8. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Rám írt a társkeresőn, én meg vissza. :D
2011. ápr. 8. 14:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
myviprandi :"DDD (1 éve vagyunk együtt : ) )
2011. ápr. 8. 14:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Lefejelt egy szilveszteri bulin :) Puszta véletlen. Aztán elkezdtünk találkozgatni, megtetszettünk egymásnak, és összejöttünk.

21L

2011. ápr. 8. 14:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszolótól kérdezem: hogy lehet, hogy egyszerre vagytok együtt nyár óta és két év óta? Ezt nem értem.
2011. ápr. 8. 14:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt tudom, hogy csak le kell fejelni valakit, vagy fejbe kell dobni egy labdával, nem szenvedek annyit mindenféle szép szavakkal, kedvességekkel...

Én csak odamegyek hozzá, beszélgetek, táncolok vele, és úgy jön össze, de ez sokkal hosszadalmasabb és nehezebb, mint lefejelni... Persze van barátnőm, úgyhogy most már senkinek nem kell félnie tőle, hogy lefejelem :)

2011. ápr. 8. 14:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Már azelőtt is ismertem őt, egy volt a baráti körünk. Aztán 1-2 év után volt pár lopott csók, majd találkák, jópár kosarat adtam neki, aztán egy szülinapi bulin összejöttünk. Ennek már 2 éve, azóta együtt is élünk. :)
2011. ápr. 8. 14:39
 8/14 A kérdező kommentje:
fejbe dobós, fejelős:'DDDD tetszik:DD
2011. ápr. 8. 14:43
 9/14 A kérdező kommentje:
lányok! ti mit szerettek amit a barátotok csinál?
2011. ápr. 8. 14:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
hát én a barátommal úgy jötem össze hogy előtte a barátjával jártam, de ő dobott engem mert 5 nap után nem feküdtem le vele, miután szakitott velem az a bunkó a párommal sokat beszélgettünk és igy jöttünk össze.Szeretem ha meglepetéseket csinál nekem pl vacsit v iesmit.3 éve vaunk 1üt.
2011. ápr. 8. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!