Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van barátja/barátnője az írjon, hogy hogyan kezdődött a kapcsolata?
Figyelt kérdés
Nektek van barátotok/barátnőtök? És ha igen akkor hogy kezdődött?2011. ápr. 8. 14:25
11/14 anonim válasza:
mi ugy jottunk ossze,hogy a baratnommel indultunk a varosba,mert meghivtam egy uditore,aztan elfelejtettem h nem volt nalam tampon...atszaladtunk a sarki boltba es mikor akartunk atmenni az atjaron megallt egy pizzas kocsi es atengedett minket.aztan bevagott egy szeles kanyart es visszajott.elkerte a szamom es beszelgettunk.aztan masnap "veletlenul" pont azt a pizzeriat hivtam fel ahol o dolgozik.Mikor meglatta,hogy en rendeltem nagyon meglepodott:)
12/14 anonim válasza:
Az uncsimhoz mentem aludni, es bemutatott a 2 volt baratjanak (akik baratok), egyikkel meg aznap este osszejottem, majd meg 1x ra 2 evre, most meg a masikkal vagyok eggyut 1 honapja es nagyon jou vele...
13/14 anonim válasza:
Egy buliban ismerkedtünk meg, aztán lekéstük bnőmmel a vonatot, és őt hivtam fel, h nem vinnének e haza, ők a hevrjaival meg visszajöttek, aztán egy hét mulva hajnalban eljött hozzánk, mert a kocsiban "felejtettem" az esernyőmet...ennek 3.5 éve:)
14/14 anonim válasza:
hát úgy volt hogy egy suliba felvételiztem és felvettek.
Bátyám is odajár és ő "A" osztályos és a barátnője az évfolyamtársa aki "B"-s és abba az osztályba járt és megtetszett első látásra aztán sokat beszélgettünk meg elmentünk randizgatni parkba ide-oda aztán összejöttünk!! ez volt úgy 3-4 éve nagyon szeretjük egymást (L) ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!