Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Elfogadnátok egy olyan 30 körüli nektek szimpatikus férfit, aki totál átlagosan keres (nettó 170), de eléggé jól tud spórolni? Zavarna a spórolás (ha nem kóros) vagy ez jó dolog?
Mondjuk én szingli nem vagyok, de ez a fajta spórolás már zavarna. Ez nekem már az igénytelenség határát súrolja (a napi 3 joghurt, 2 kifli az egészségtelen). Plusz az kicsit röhej, hogy a heti 2 sörre szívesen költ, de kajára meg ennyire igénytelen magára. Ruhát azt látni kéne ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani... volt olyan ismerősöm, aki ilyen 20 éves göncökben járt, és oké, hogy elvileg jó minőségű (bár az ő ruhái közül is volt, ami kitérdelt, bolyhos volt), de azért van egy szint, ami fölött már bántóan ódivatúnak néz ki a ruha. De mivel nem látom a ruhatárad, nem tudom megmondani, hogy tényleg nincs szükség egy pár új cuccra, vagy lenne, csak sajnálja rá a pénzt.
Amúgy párom ennél kevesebb fizuból is félre tud annyit rakni, hogy tudjunk menni nyaralni, és ennyire nem von meg magától semmit. Jó, az más kérdés, hogy nem tengerpartra járunk nyaralni, de engem az nem is izgat.
26. vagyok:
Az egészségtelent nem arra értem, hogy maguk a cuccok egészségtelenek, hanem az, hogy ennyire nem változatosan étkezik valaki. Oké, a kefir egészséges, de hol vannak a rostok? Hol van a vitamin? Hol van egy egészséges szénhidrát-fehérje-zsír arány? Sehol. És ennek nem az az ellentéte, hogy vki krumplit eszik hússal végig. Hanem hogy eszik zöldséget, gyümölcsöt, jó minőségű húsokat, fehérjegazdag termékeket a joghurton kívül is (gomba, hús, sajt, tojás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!