Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Elfogadnátok egy olyan 30 körüli nektek szimpatikus férfit, aki totál átlagosan keres (nettó 170), de eléggé jól tud spórolni? Zavarna a spórolás (ha nem kóros) vagy ez jó dolog?
Én most kiakadtam.
Van, aki csak 3 joghurtot eszik egy életen át naponta, hogy aztán pár napig külföldön dőzsölhessen?
Ez kóros.
Emeld az életszínvonalad és kirándulni járj és wellnessbe, ne külföldre nyaralni.
Szerintem szimplán ostoba vagy. Mintha valaki nyomorogna hogy egy teljesen felesleges luxusra teljen neki. Mit kezd az éhező cigányjózsi az aranynyaklánccal? Minek az neki? Hogy lássák, hogy telik rá?
Komplexusos vagy, kezeltesd én is spórolok, de nem így, és ezt nem is viselném el ismerkedés során sem.
Napi 3 joghurt kb 400 ft kiflivel.
400 ftból kijön 2 napi húsleves, vagy 2 napi resztelt máj, vagy hagyma/paradicsomleves több napra, vagy többadag főzelék, vagy tonhalas spagetti vagy szilvásgombóc, vagy tojásosnokedli esetleg rizsfelfújt. Akár csirkeszárnyat is csinálhatnál egy fej salátával is kifutja 400ból.
Lusta vagy főzni, ugye?
Joghurt és kifli. Cukor meg kenyér. Nyami...
Ráadásul Horvátországért.
Nem egyértelműen nem jönnék össze valakivel, aki 30 éves korára nem érti, hogy ha joghurtot eszik kiflivel, akkor 10 éven belül milyen életminőség romlásra, betegségekre (és kórházi számlákra ) számíthat. Az én szememben egy felnőtt, felelősségteljes ember odafigyel az egészségére, mind a saját, mind a párja, mind a leendő gyerekei kedvéért.
A pénzre rátérve: Biztos nem spórolnék ilyen betegesen azért hogy aztán 2 hétig jó legyen Horvátországban. Én inkább választanám a Balatoni hosszúhétvégét és minden hónapban egy kis mozit és kikapcsolódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!