Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg utáltam a nőket a sok sikertelen ismerkedés miatt! Normális dolog ez?
Valamilyen szinten érthető, ha neheztelsz rájuk... De emiatt ne vágd el magad, attól, hogy megtaláld a párod.
Ismerkedj továbbra is.
Ismerkedjek tovább is?
Már pozitivan nem tudok hozzá állni!
miért a nőket utálod, miért nem magadat?
valami oka csak van, és talán éppen benned keresendő, ami miatt kudarcos a magánéleted.
az utálkozás és a nők bűnbakként való feltüntetése helyett, inkább gondold át, mi lehet benned a gáz, ami miatt nem kellesz nekik.
és dolgozz a hibáidon!
hozzáállni, megutáltam
javítottam a helyesírási hibáidat.
ezzel kezdhetnéd is: megtanulni helyesen írni!
én például soha nem randiznék olyan csávóval, akinek az írásképe és helyesírása ennyire gáz!
5 ös
Te sztár helyes iró!
Mondatot nem nagy betűvel kellene kezdened?
Hat ha par évig nem talaltal nőt,akkor benned van hiba nem a nőkbe.
Aztán lehet mentegetőzni...
N25
Ha nem tudsz úszni, akkor nem a víz a hülye.
Nyugodtan utáld a nőket, csak ne itt nyekeregj, hogy miért nem jön össze veled egy se. Kinek kell egy ilyen lelkibeteg...
Persze, hogy normális.
Ha egy rakás kudarcélmény éri az embert, akkor befrusztrálódik és kerülni kezdi a kudarcos helyzeteket (vagyis ahol újabb sebeket szerezhet).
Nekem például sosem ment a csajozás: háromszor voltam szerelmes, egyből lett egy kétéves kapcsolat és "ennyi".
Nem utálom a nőket (elvégre hetero vagyok), de nem is kajtatok egy után se.
Felőlem ott eheti meg az összeset a fene, ahol van. Oszt jónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!