Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg utáltam a nőket a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg utáltam a nőket a sok sikertelen ismerkedés miatt! Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 28. 18:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
#19: szerintem biztos van :)
2017. ápr. 28. 21:43
 22/32 anonim ***** válasza:
Kérdező, én téged utáltalak meg a sok ugyanilyen kérdésed miatt! Normális dolog ez? :D
2017. ápr. 28. 22:42
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök fura hogy a pasik a nőket kezdik el utálni mert egyiknek sem kellenek. Én lány vagyok és nekem meg a pasiknál nincs sikerem, de nem őket utálom hanem a nőket akik meg bármilyen pasit megkaphatnak:D Bírom a fiúknál ezt az összetartást. Amúgy nem kellene utálnunk senkit, mert nem ők tehetnek róla. És minél több benned az utálat annál inkább kerülni fognak. Én is igyekszem leszámolni az ilyen negatív érzésekkel.
2017. ápr. 29. 05:00
 24/32 Gábor19... ***** válasza:
A mai nőket ismerve: igen, normálisnak mondható.
2017. máj. 3. 13:19
 25/32 Gábor19... ***** válasza:

De tényleg belegondolva: hiába vagy rendes, udvarias, romantikus a lányokkal, hiába hordoznád őket a tenyereden, ha nem vagy jópasi, meg nincsenek rezgéseid meg kémiád, akkor már mész is a kukába vagy a barátzónába. Bezzeg a tarparaszt bunkó macsókkal akik csak a szexre hajtanak, no azokkal bezzeg össze jönnek..

Sźoval nem csoda ha valaki megutálja a nőket..

2017. máj. 3. 13:26
 26/32 A kérdező kommentje:

25!

Teljesen igazad van

2017. máj. 3. 14:12
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem muszáj amúgy csak a nőknél próbálkozni. Ma már elég nyitott a társadalom, elfogadják a biszexuálisokat is. Ráadásul adna egy kis önbizalmat is szerintem. Nézzétek meg a mai tiniket, sokuk úgy néz ki, mint egy lány, mégis szép csajokat szereznek és népszerűek.
2017. máj. 3. 23:14
 28/32 anonim ***** válasza:
A nők a hibások kérdező, nem veled van a baj. Majd rájönnek.
2017. máj. 6. 10:18
 29/32 anonim ***** válasza:

Nézzétek meg a mai tiniket, sokuk úgy néz ki, mint egy lány, mégis szép csajokat szereznek és népszerűek.

Ők a metrós búzák?

2017. máj. 6. 10:22
 30/32 A kérdező kommentje:

28 as

Tudom jól hogy vannal hibáim.Nem is îrtam az ellenkezöjèt?

2017. máj. 6. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!