Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex nőt keresek páromnak. Valamiért kell, h ő is szeresse a nőket. Beteg dolog?
Kérlek írjátok le a véleményeteket, ha pedig beteg dolog, akkor azt, hogyan tudnék ebből "kigyógyulni".
Úgy érzem csak olyan nőt tudok életfogytik tartó páromként elképzelni, aki maga is szereti a nőket, s vagy velem vagy magában de intimitásra vágyik velük, pont ahogy én.
Talán így akarom elkerülni a születésünkkor megörökölt eredendő bűnt, azt hogy akármennyire jó és kellemes párom van, mindig meg fogok kívánni mást. Nem cselekszem, de már a gondolat is megcsalásnak számít... Pedig csak annyi van hogy jó a libidóm és működik bennem az állati ösztön.
Amúgy természetesen rendkívül lovagias, odaadó, önzetlen és gondoskodó vagyok mindemellett A párommal....
Jajj
Szerencsére van egy ősi szakma, ami az ember megszületése óta megoldást kínál a problémádra: a prostitúció. :)
Ha szeret téged a barátnőd, biztosan megfogja érteni, hogy neked más nőkre is szükséged van. Időnként, például a házassági évfordulóitokon nyugodtan menjetek el egy-egy fizetős lányhoz, dobjátok fel ennyivel a szexuális életeteket! Ennyi mindenkinek jár.
írtam is, hogy szerintem nem egészséges, ahogy gondolkodom. Nem tartom magam kutyának. Nem csalok meg senkit, és szeretném rendbetenni a lelkivilágomat. Szerintem az a szánalmas kutya, aki a segítséget kérő embert leköpi.
Tanácsot kértem, nem ócsárlást. Alázni és emészteni én is tudom magamat. Köszi
"mindig meg fogok kívánni mást"
Pardon, akkor neked minek is kapcsolat? Ha ugyis tudod, hogy elobb-utobb a farkad fog iranyitani, teljesen felesleges masokat es sajat magadat is atverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!