Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire baj, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire baj, ha egy nőnek szarkasztikus, sötét humora van?

Figyelt kérdés

Chateltem egy szimpatikus, értelmes férfival, minden jól ment, érdekes volt, küldtem magamról képet, ő is magáról, és annyit írtam rá, hogy szimpatikusnak tűnik, olyan pszichopatás szimpatikusnak. Erre kilépett egy szó nélkül :D

Ez most egy konkrét eset, de több ilyet is tudnék hozni, hogy olyannal viccelődtem, amin más inkább megijedt. Emellett általában jó társaságban vidám vagyok, és más dolgokból is viccet tudok csinálni, de vannak ilyen esetek, ahol előjön ez a sötétebb humorom is.

Ez ennyire hátrány lenne ismerkedésben? Én a másik nemben pont hogy kedvelem ezt és keresem is.

2017. máj. 5. 23:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem azért lépett ki, mert viccesnek hitted, pedig nem az. Nem sértő, nem szarkasztikus, nem sötét, egyszerűen béna.

Én is otthagyom elég gyorsan a beszélgetést, ha a másik nem szimpatikus.

2017. máj. 6. 11:16
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak olyan pasi kell hozzá, aki ugyanilyen, ő értékelni fogja. Nekem is volt anno olyan pasi, akivel nem jutottunk semeddig, mert nem értette/értékelte a humoromat (neki meg nem volt). A férjem viszont ugyanilyen típus, mint én, vele elejétől kezdve remekül megvagyunk.
2017. máj. 6. 12:05
 23/23 Márics Attila ***** válasza:
Szerintem te egyszerűen nem vágod mi az a humorérzék és a szarkazmus. Amit írtál egyszerűen csak egy nagyon gyenge poén, se nem sötét, se nem szarkasztikus. Lehet, ha nem vagy humoros hagynod kéne.
2017. máj. 7. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!