Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire baj, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire baj, ha egy nőnek szarkasztikus, sötét humora van?

Figyelt kérdés

Chateltem egy szimpatikus, értelmes férfival, minden jól ment, érdekes volt, küldtem magamról képet, ő is magáról, és annyit írtam rá, hogy szimpatikusnak tűnik, olyan pszichopatás szimpatikusnak. Erre kilépett egy szó nélkül :D

Ez most egy konkrét eset, de több ilyet is tudnék hozni, hogy olyannal viccelődtem, amin más inkább megijedt. Emellett általában jó társaságban vidám vagyok, és más dolgokból is viccet tudok csinálni, de vannak ilyen esetek, ahol előjön ez a sötétebb humorom is.

Ez ennyire hátrány lenne ismerkedésben? Én a másik nemben pont hogy kedvelem ezt és keresem is.

2017. máj. 5. 23:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó vagy Bugsy. :D
2017. máj. 5. 23:51
 12/23 anonim ***** válasza:
Chaten meg társkeresőkön eddig javarészt ilyen elég egysíkú embereket fogtam ki,akinek nehezére esett értelmezni ezt a humort.Igaz,élőben se jobb a helyzetem.
2017. máj. 5. 23:53
 13/23 AchromaticSmarties ***** válasza:
57%
Sötét nőhöz sötét humor dukál!
2017. máj. 6. 00:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az lehetett a gond, hogy nem ismerted eléggé a srácot, ő meg téged. Ezért simán félreérthet egy ilyet. Szerintem te hibáztad el. Esetleg ő tényleg az, és félt, hogy lebuktatod. :)

Viszont az igaz, hogy a bunkóság nem egyenlő a "sötét humorral".

Ja, és sok ember szereti hangoztatni, hogy nem normális, dilis meg ilyesmi, aztán gyorsan kiderül, hogy csak valami wannabe különcről van szó.

Az mondjuk érdekelne, hogy miféle konkrét esetekről gondolod, hogy másoknak ijesztő.

2017. máj. 6. 00:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Van, akinek bejön. A dologgal az a probléma, hogy amit csináltál, az nem sötét humor volt. Gondolom a szövegkörnyezetből nem jött le a másik félnek, hogy te viccelni akarsz, érthető módon. Ettől nem sötét humorod lesz, hanem rossz kommunikációs képességeid.
2017. máj. 6. 01:22
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

Akinek jó a humora, az ezt fel sem vette volna. Ő besértődött. Innentől kérdés, hogy mit érthetett még félre az előző 2 órából.

Hidd el, nagyon sok embernek bejön ez a humor :)

2017. máj. 6. 02:31
 17/23 Költőnő? ***** válasza:
100%
Hát nézd, aki nem érti, nem azt keresed. Nekem aztán tényleg kb minden belefér (de az tény, hogy az angol még a sötét humorhoz nem árt egy alapismeretség + írásban valóban nehéz érzékeltetni), de sokszor azoknak tartogatom inkább, akik már ismernek hozza eléggé. Néztek már kb ufónak emiatt. Felületes ismerősöknél hanyagolom.
2017. máj. 6. 06:34
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyen vagyok,akinek nem tetszik,nem egymast keressuk,lazan lepj tul ezen.A sertodos ferfi amugy sem egy konnyu eset a mindennapokban,en meghagyom masnak:)))
2017. máj. 6. 07:11
 19/23 anonim ***** válasza:
az exem is ilyen volt gonoszkodott szarkasztikus poénok gunyolodások stb, elöször vicces és aranyos de utánna b*szott idegesítő
2017. máj. 6. 07:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Asszem én öngyilkos leszek. :(
2017. máj. 6. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!