Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire baj, ha egy nőnek szarkasztikus, sötét humora van?
Chateltem egy szimpatikus, értelmes férfival, minden jól ment, érdekes volt, küldtem magamról képet, ő is magáról, és annyit írtam rá, hogy szimpatikusnak tűnik, olyan pszichopatás szimpatikusnak. Erre kilépett egy szó nélkül :D
Ez most egy konkrét eset, de több ilyet is tudnék hozni, hogy olyannal viccelődtem, amin más inkább megijedt. Emellett általában jó társaságban vidám vagyok, és más dolgokból is viccet tudok csinálni, de vannak ilyen esetek, ahol előjön ez a sötétebb humorom is.
Ez ennyire hátrány lenne ismerkedésben? Én a másik nemben pont hogy kedvelem ezt és keresem is.
Az lehetett a gond, hogy nem ismerted eléggé a srácot, ő meg téged. Ezért simán félreérthet egy ilyet. Szerintem te hibáztad el. Esetleg ő tényleg az, és félt, hogy lebuktatod. :)
Viszont az igaz, hogy a bunkóság nem egyenlő a "sötét humorral".
Ja, és sok ember szereti hangoztatni, hogy nem normális, dilis meg ilyesmi, aztán gyorsan kiderül, hogy csak valami wannabe különcről van szó.
Az mondjuk érdekelne, hogy miféle konkrét esetekről gondolod, hogy másoknak ijesztő.
Akinek jó a humora, az ezt fel sem vette volna. Ő besértődött. Innentől kérdés, hogy mit érthetett még félre az előző 2 órából.
Hidd el, nagyon sok embernek bejön ez a humor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!