Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Mennyire bejövős a sötét vörös hajszín? Mit gondoltok arrol aki ilyenre festi a haját? Milyen kisugárzást sugal ez nektek?
Mindjárt jönnek a "Minél rozsdásabb a tető, annál nedvesebb a pince" kommentek.
Készülj. :D
Van akiknek jól áll van akiknek nagyon nem.
Sok esetben öregít.
Én úgy látom, hogy a férfiak nagy részének bejön.
Női szemmel is jól néz ki, egyedül arra kéne figyelni, hogy ne legyen lenőve és kikopva a szín, mert úgy enyhén szólva undorító a látvány.
És a szemöldökre is érdemes figyelni, ha nagyon elüt, akkor azon is érdemes festeni minimálisan.
De amúgy jól néz ki nagyon az olyan haj és szinte mindenkinek jól áll.
Kivétel amit írtam, amikor ki van kopva,az nem szép.
Én azt szeretem, ha nem festi a haját a nő. A természetes kisugárzás mindennél többet ér.
Egy sötétvörösre festett haj azt sugallja, hogy jó lesz a nő egy numerára, de komoly kapcsolatra semmiképp sem.
Bejövős. Volt aki befestette....tényleg nedves volt a pince D:
30/f
Az öltözeten és sminken nagyon sok múlik.
Légy mindig csinos és természetes.
Választanék mondjuk világosabb színű ruhák,felsők között,deréktól lefelé pedig sötétet a kontraszt miatt.
Korodhoz méltón válasz stílust is.
Tetszik nekem mint férfinek ha minden passzol a fent leírtak alapján.
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!