A lányok miért tartják vonzóbbnak a fekete hajó fiúkat a (természetes) szőkékkel szemben? Miért férfiasabb a sötét hajszín? És miért nőiesebb a szőke?
"Ott van pl a "Szőke herceg fehér lovon" pont hogy a szőkéket tartják helyesebbnek szebbnek ezek szerint ez jóval elterjetteb."
Ja, nagyanyáink korában, amikor még a lovagiasság, érzelmesség és letisztult arisztokratikus külső számított a legnagyobb férfi erénynek, nem úgy, mint manapság, hogy az számít álompasinak/alfahím kannak, aki minél nagyobb pénisszel szenvedélyesen képes megdöngetni a csajokat. Szerinted miért rajonganak mostanában a csajok annyira az arab pasikért és miért annyira divat a szakáll/sűrű borosta?
Nekem a szőkék jönnek bejobban. A fejemben nekem is férfiasabbnak tűnik a sötét haj valamiért, de a végén mindig szőke, világos szeműekhez vonzódom.
Szerintem ez így hülyeség, a hajszín alapból nem annyira mérvadó, valakinek rémesen állna a szőke, valakit pedig öregítene a sötét. Az összhatás a lényeg.
Nem értek egyet mindenben. Valamennyire jártas vagyok a genetikában és sok minden butaság, amit írtok.
Például az, hogy a sötétebb haj/bőr/szem színű pasikban több spanyol vagy arab gén van. Ez nem feltétlen igaz. Magyarországon legalább is tuti nem. A magyarok genetikája legalább 95% európai eredetű. Az európai rasszhoz egyaránt tartozhatnak szőke és fekete hajú emberek is, tehát itt európában a a fekete hajú egyén is európai származású nagy valószínűséggel.
A másik dolog, amiben nem értek egyet, hogy a délieknek és az araboknak nagyobb péniszük van. Hülyeség. A négereknek igaz, hogy átlagban nagyobb van. Én szőke vagyok, de olyan, hogy nagyon szőke és 18 cm a péniszem. Ezek szerint kivétel vagyok.:DD Én ezt nem akartam szóba hozni, csak már elmondta, ha szóba került. Ez alábbi bizonyítja, hogy nem iga a felvetés.
Az arabokhoz képest az európaiaknak sincs kicsi péniszük, sőt nagyobb van. A felmérés szerint, de más oldalon is ez az eredmény.:D
Szóval az nem állja meg a helyét, hogy a péniszméret miatt vonzódnának a nők a sötétebb hajú férfiakhoz. De nem hülyeség, hogy ezt ki lehet jelenteni. Mert a legtöbb nő a sötétebb hajó férfiakat kedveli, ez igaz. Ha még van is olyan, aki a szőke hercegekért van oda. :/
Ez kéremszépen RELATÍV.
Nincs olyan hogy a lányok "vonzóbbnak" találnak egy fekete hajú pasit,hiszen van akinek a szőke jön be,van akinek a barna,fekete vagy vörös.(nem a festett)
Nekem személy szerint már tetszett szőke is,tetszett sötétebb hajú is.Igazából édesmindegy. L
Megkérdezhetem kedves kérdező hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!