Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan, szűz srácként sohasem leszek értékes a nők, meg úgy az emberek számára, csak selejt, nyomorék?
Figyelt kérdés
Megkaptam már ezt párszor. Most tényleg ennyire számít ez a dolog?2017. máj. 5. 21:32
11/13 anonim válasza:
Minden létező ember szüzen kezdi, csak általában a többség képes ezen változtatni...
Amúgy össze kéne jönnöd ezzel a lánnyal, lenne közös témátok: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
12/13 anonim válasza:
kérdező,mértvagy ilyen ge..i buta?:D
nem azt irtam hogy te vagy ragyás,hanem láttam már ragyás férfit nővel,akkor neked hogynincs nőd?érted már te analfabéta?
13/13 anonim válasza:
Ne mondd el nekik. Szűzként vittem haza csajt buliból alig fél óra alatt, nem ezen múlik. A szüzesség csak egy tünet, és hiába veszíted el, a háttérben lévő negatív dolgok (intimitástól való félelem, kishitűség, férfiasság felvállalásától való félelem, visszautasítástól való félelem stb.) - kisebb mértékben ugyan - de továbbra is megmaradnak. Érdemes ezeken dolgozni és akkor a szüzesség elvesztése is jön majd szinte magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!