Szerintetek mi lehet az oka, ha egy anya ilyeneket mond a gyerekének?
Figyelt kérdés
Pondró, szarcsimbók, értéktelen, az a gondom hogy élsz, nyomorék, selejt.
Van erre elfogatható indok? És ha igen mi az?
2016. jún. 12. 11:20
1/6 anonim válasza:
Velemenyem, hogy az ilyennek kene megtiltani a szaporodast, mert erre nincsenek szavak. Sajnalom a gyereket, de szerintem "csak" a szobeli terrorert meg elvenni sem lehet az "anyatol" (javitsatok ki, lehet, hogy tevedek).
Az en anyam is napi rendszeresseggel nevez tetunek, feregnek, fostos kis eletkeptelennek, mondhatom, jol esik...
2/6 anonim válasza:
Nagyon hiányzik az olyan anyának a leterhelés. Vagyis napi minimum "48 órás" kemény munka, természetesen úgy hogy a keresete a gyerekeire mehessen el, önmaga meg a jól megérdemelt zsíros kenyéren élhessen. A szenvedés alázatra nevelné az olyan anyát. És akkor "aranyos kisfiam" és hasonlók hagynák el a száját.
3/6 anonim válasza:
#1 vagyok, szerintem erre amugy egyszeruen semmilyen indok nincs. Senki nem mond ilyet senkinek, plane egy anya a gyerekenek. Viszont ugy gondolom, ez visszafele is igaz, a gyerek is moderalja magat. De sajnos tenyleg vannak olyanok, akik a gyerekuket ok nelkul terrorizaljak.
4/6 anonim válasza:
Nem mondegy hogy miért mondja. Ha pl akár igaza is lenne... Mondjuk a gyereke egy dorogos, ittas, 1-2es tanulo, akkor itt az indok. Egyébként más helyzetben nem tudnám elképzelni...
5/6 anonim válasza:
Ha mondjuk a gyermek 16 éves, holtreszegen esett haza hajnali háromkor és végig hányta az uj ulogarniturat és a szőnyeget, akkor az pl megfelelő indok.
6/6 anonim válasza:
Szerintem az nem indok. Egyik volt osztálytársam anyja depressziós (volt), ő mondott folyton szegénynek ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!