Miért van ez? (többi lent)
Anyukám is szép volt ennyi idősen,a testvéreim is szépek,vékonyak..
De én,én dagadt vagyok,már hónapok óta fogyókúrázok..fogytam is,de most már úgy másfél hónapja egy dekát sem fogyok,sőt..
Pedig napi 500 kalóriát is alig eszek,az arcom is ocsmány,egy nyomorék vagyok,előre érzem h én leszek a gimi nyomorékja
1. Ez genetika is. Lehet, hogy valahonnan régebbről örökölted.
2. Menj pszichológushoz(nem bántás).
3. Az se mindegy, hogy mit eszel.
És egy kérdés. Most jobb lett, hogy idejöttél úgymond sajnáltatni magad? Kérjél talán szakértőtől tanácsot.
Tényleg segítségre lenne szükséged, viszont nagyjából meg is válaszoltad a kérdést: 500 kalória.
Ez semmire sem elég, annyit érsz el vele, hogy a szervezeted elraktározza a kalóriát, az anyagcseréd teljesen leáll, pedig ez is fontos a fogyáshoz. Sok folyadék, egészséges ételek és némi mozgás sokat segítenek, ha nagyon nagy a túlsúlyod akkor érdemes lenne megnézetned magadat, lehet, hogy pajzsmirigy gondjaid vannak.
rosszul fogyózol
szálkásító edzést és étrendet nézz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!