Miért szeretnek a nők annyira mezítlábaskodni?
Figyelt kérdés
Nyilván nem azért, mert sok férfi gerjed a lábakra, hanem ők maguk élvezik, de mégis mi a jó benne? Az is fura, hogy általában minden nő minden hőmérsékleten fázik, de a pucér talpak jéghideg padlóhoz való illesztése ez alól mintha kivétel volna. Fura.ma 15:15
1/2 anonim 

válasza:

Melyik nők? Mikor? Hol? Én nem tapasztalok ilyen tömeges jelenséget.
2/2 anonim 

válasza:

Milyen nők? Én magam nő vagyok, de még nem találkoztam olyan nővel aki szeretné ha fázik a lába. Meg az hogy minden nő minden hőmérsékleten fázik, mínusz 1 fokban nyilván fázik az ember, de én még nem találkoztam olyannal aki 20-30 fokban fázott volna. A kérdés úgy hülyeség ahogy van, nem hiszem hogy általános lenne hogy a nők szeretnének mezítláb lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!