Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek azokról a nőkről, akik nem tudják jól fogadni, kezelni a bókokat?

Figyelt kérdés

Pl. megdícséritek, hogy "gyönyörű vagy", "nagyon csinos vagy ma" és erre egészen fura reakciói vannak: "Hogyne, persze..." "De hülye vagy..." "Na, elmész te a tudod, hova..." és hasonlók. Mindezek mellett látszik azért rajta, hogy jól esik neki, zavarban van, mert a testbeszéde elárulja, de azonnal terelni kezd és a fentieket válaszolja.

Ettől eltekintve teljesen normális a lány, semmi gond vele, de a bókokat nagyon furán reagálja le, pedig őszintén, szívből jönnek.

Szerintetek mi lehet ennek az oka? Ez valamiféle álszerénykedés lehet? Vagy azt akarja, hogy mint embert értékeljék? Esetleg nincs megelégedve magával és nem hiszi el, hogy őt szépnek találhatja bárki?

Hölgyek is válaszolhatnak - köztetek van hasonló, aki így reagál, ha megdícsérik a külsejét? Van, hogy abszolút nem működik a nők meghódításának egyik legfőbb eszköze, a bókolás?

2017. máj. 5. 11:36
1 2
 11/16 Estádio de Felchút ***** válasza:
51%
Bókoljon az ilyennek a Pier Wudmen.
2017. máj. 5. 12:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Nézd, nem kell mindenkinek, minden testhelyzetben bókolni. Ezzel van ugyanis elcseszve ez az egész bókolósdi. Így értéktelenné válik, vagy még rosszabb esetben hazugsággá - mint ahogy nálatok is.

Jó, tudom... te nem annak gondoltad. Node akinek vacak az önképe, annak egy indokolatlan/alaptalan bók bizony hazugság.

Szóval vagy ne bókolj, vagy védd is meg a te bókod rögvest némi pontosabb kifejtéssel, vagy tartogasd a bókot olyan extra pillanatokra, amikor ő is úgy érezheti, hogy igazad van.

2017. máj. 5. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát, nekem a 9-es se jön be. Székre leülést kommentálni... azt hinném, lenéz vagy ironikus. Vagy korábban kreténül ültem le, és látta.

Nekem a kedvenc bókom, amit valaha kaptam, az az volt, hogy "essszméletlen vagy". Így, sok s-sel. 😄

Még MSN-en kaptam, mikor kövér, szemüveges kisgyerek voltam. Ráadásul egy olyan ember mondta, akinek isteni humora volt, és hogy meg tudtam nevettetni, nekem jó dolog volt.

Akárhogy is, ha valakinek kifejezetten bókolsz, annak az előbb-utóbbi kufirc a célja. Nekem vannak fiúbarátaim, ők is megmondják, ha adott hajszín jó vagy nem, csak nem akarnak lekenyerezni a véleményükkel, csak simán közlik.

Nekem ezért nem tetszenek a külsős bókok. Mintha dobálnád be egy automatába a bókokat, hátha kiesik a szex. És a külső baromi változékony.

Emlékszem, középiskolában a barátnőmmel kitaláltuk, hogy ha azt mondod valakinek, hogy jól néz ki, vagy *ma* csinos, az azt jelenti, hogy amúgy szarul néz ki, csak összekapta magát, és annyira feltűnő a különbség, hogy muszáj kommentálni. :D

2017. máj. 5. 12:52
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
Az, hogy idegesítő. Egy nő fogadja el, ha őszintén megdicsérem. Aki ezt nem tudja lekezelni, az szellemileg, érzelmileg még kislány.
2017. máj. 5. 15:59
 15/16 anonim ***** válasza:
11%
De miért mondanám bárkinek, aki nem a párom, hogy jól néz ki? :O Hát mi közöm hozzá?
2017. máj. 5. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Nalunk gyakran elofordul mert nagyon onbizalom hianyos tarsasagban logok hogy a dicsero szavakra csak egy "persze" vagy hitetlen "koszi..." a valasz reszemrol es barataim reszerol is
2017. máj. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!