Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek azokról a nőkről, akik nem tudják jól fogadni, kezelni a bókokat?

Figyelt kérdés

Pl. megdícséritek, hogy "gyönyörű vagy", "nagyon csinos vagy ma" és erre egészen fura reakciói vannak: "Hogyne, persze..." "De hülye vagy..." "Na, elmész te a tudod, hova..." és hasonlók. Mindezek mellett látszik azért rajta, hogy jól esik neki, zavarban van, mert a testbeszéde elárulja, de azonnal terelni kezd és a fentieket válaszolja.

Ettől eltekintve teljesen normális a lány, semmi gond vele, de a bókokat nagyon furán reagálja le, pedig őszintén, szívből jönnek.

Szerintetek mi lehet ennek az oka? Ez valamiféle álszerénykedés lehet? Vagy azt akarja, hogy mint embert értékeljék? Esetleg nincs megelégedve magával és nem hiszi el, hogy őt szépnek találhatja bárki?

Hölgyek is válaszolhatnak - köztetek van hasonló, aki így reagál, ha megdícsérik a külsejét? Van, hogy abszolút nem működik a nők meghódításának egyik legfőbb eszköze, a bókolás?

2017. máj. 5. 11:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Talan ha tobbnek latnad, mint egy dekorativ szextargynak, akkor ertekelne a bokokat. Ez a gyonyoru vagy es hasonlok ilyen "mikor dugunk mar?" jelentessel birnak altalaban, ezekre meg senki nem kivancsi.
2017. máj. 5. 11:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen és kész, nem kell ebbe többet belelátni. Van aki meg nem képes a másik ember szemébe nézni, mert szinte fizikai fájdalmat okoz neki, és akkor mi van?
2017. máj. 5. 11:41
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
Lehet, hogy már a töke tele van veled, meg a hülye bókjaiddal, azért reagál így.
2017. máj. 5. 11:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott ilyesmit mondani a párom és minden egyes alkalommal annyira zavarba hoz, hogy rögtön terelem a témát pl. egy "kész az ebéd, eszel?" jellegű kérdéssel.

Mondjuk, nekem az önértékelésem amúgy is a béka feneke alatt van sajnos. Mindig mondja is, hogy jó lenne, ha már elhinném végre, hogy jól nézek ki.

2017. máj. 5. 11:48
 5/16 A kérdező kommentje:

#1 Komolyan itt tartunk, hogy a "gyönyörű vagy" egyenlő azzal, hogy "mikor dugunk már"? Atyaég... Esetleg ha elcsuklik a hangom, miközben a bókot mondom, akkor elhiszitek? Ez kell hozzá?

A férfiak és a nők borzasztóan elrontották egymást.

2017. máj. 5. 11:48
 6/16 A kérdező kommentje:
#4 Én is arra tippelek, hogy a zavarát leplezi ezzel egy nő, azért terel. Lassan oda jutunk, hogy a bókokkal inkább eltaszítunk egy nőt magunktól, ahelyett, hogy közelebb kerülnénk hozzá.
2017. máj. 5. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem reagálok sehogy. Az ő véleménye, semmi közöm hozzá. Ha idegen teszi, ne tegye, ha a párom, inkább a belsőmet dicsérje. "Annyira szeretlek" vagy "imádok veled lenni" sokkal többet jelent nekem, mint "csinike vagy".
2017. máj. 5. 11:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem gond. El kell felejteni ezt a bókolás dolgot :D
2017. máj. 5. 12:17
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Én sem szeretem az ilyen jellegű bókokat. A legjobban a szép a szemed/mosolyod és a csinos vagy zavar. Ilyet akkor mond az ember, ha semmi lényegit nem vesz észre rajtam, azt sejteti, hogy egy felületes ember, aki meg akar dugni.

Akik eddig szerettek, azok megdicsérték az orrom, a fülem, a humorom, a meglátásaimat, hogy a táskám mennyire passzol a szettemhez, hogy sikerült eltalálnom a sminket.

Ne azt mondd, hogy szép. Azt mondd, hogy olyan kiskacsás szád van, milyen szerencsés vagy, hogy természetesen hosszúak a szempilláid, mennyire aranyos nudlik a lábujjaid, milyen ügyesen szóltál hozzá ehhez és ehhez a dologhoz, tetszett ez és ez a vicces beszólásod/szeretem, hogy megnevettetsz.

Ha a szemét és az alakját akarod dicsérni, akkor azt mondd, hogy a zöld szemében mintha lenne egy sárga gyűrű, igazán különleges. Ha az alakját, akkor úgy tedd, hogy ez a ruha milyen jól áll rajtad.

Nem a bókok zavarják a nőket, hanem a szegényes kifejezési módod. Mondd el mi és miért tetszik rajta.

Egyszer megdicsérte egy férfi azt, ahogy leültem. Korábban nem gondoltam, hogy különlegesek a mozdulataim, de nagyon tetszett, hogy figyelt rám annyira, hogy észrevegyen valami apróságot.

Ja és ne hazudj bókkal. A kövér nők nem akarják hallani, hogy vékonyak. Azt akarják hallani, hogy szereted a testüket.

A nagy orrú lányok sem akarják hallani, hogy nagy az orruk. Azt viszont szívesen veszik, ha kiemeled hogy milyen szép egyenes az íve, vagy épp aranyosan pisze a vége.

Nem tudsz bókolni és a nőkre kennéd. Pf.

2017. máj. 5. 12:20
 10/16 anonim ***** válasza:

" olyan kiskacsás szád van "

duckface! :D

2017. máj. 5. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!