Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, amiért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, amiért nem akarnak egyenrangú félként kezelni a férfiak? Engednem kellene, hogy domináljanak?

Figyelt kérdés

Egyetemista, mellette dolgozó, önálló nő vagyok, pontosan tudom, hogy mit akarok és miben hiszek, szóval van határozott értékrendem. Szerintem érthető, hogy ha nem tűröm el, hogy irányítsanak.

Eddig csak olyan pasikkal hozott össze a balszerencse, akik át akarták venni az irányítást, mert úgy hitték, hogy a nők befolyásolhatóbbak, érzelmileg gyengék, és nem alkalmasak semmilyen szintű irányításra.

Én egyiknél sem éreztem így, sőt, volt olyan - bár vele nem jöttem össze, csak ismerkedtem - de kifejezetten buta és gyenge, rinyálós volt, mégis a teremtés koronájának képzelte magát.

Én nem akarok papucs barátot, nem akarok senkinek sem parancsolni, csak szimplán olyan párt szeretnék, aki tisztel, és nem néz le, hanem elismeri az intelligenciám, ahogy én is az övét (mert ugye csak okos pasival jönnék össze :) ). Olyan nagy kérés ez? Eddig sajnos nem találkoztam olyannal, aki teljesítette volna ezt.

2014. jún. 14. 19:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy olyan nagykérés:) Lehet rossz helyen kerested:)
2014. jún. 14. 19:50
 2/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem nagy kérés egyáltalán,csak a hasonló kérdéseknél az összesnél muszáj ezt válaszolnom,hogy akik ilyenek lennének azokat nem veszitek észre sajnos! Ez a nagy helyzet.Ha már nem tökéletes külsőre,akkor már esélyt sem kap az illető,pedig amit például Te is szeretnél,ezt pont egy normális,kedves sráctól megkaphatnád simán. :)
2014. jún. 14. 19:50
 3/22 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok, viszont az ágyban nem tudok lemondani az uralkodásról.:D
2014. jún. 14. 19:51
 4/22 anonim ***** válasza:
Oké elismerem, hogy okos vagy, de akkor milyen választ vársz ezekre a kérdéseidre? :D
2014. jún. 14. 19:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, vannak még ilyen férfiak, csak sajnos több a buta, irányító személyiségű. DE emiatt ne alkudj meg, előbb-utóbb találkozol olyannal is, aki úgy szeret, ahogy vagy, és nem akar leuralni.
2014. jún. 14. 19:54
 6/22 A kérdező kommentje:

Miért kell többesszámban beszélni, mikor a kérdés rólam szól? Sosem vártam el tökéletes külsőt, mivel olyan nincs, meg amúgy is másodlagos.

Az intelligencia, a talpraesettség a legfontosabb, és az, hogy egy hullámhosszon legyünk.

"Ha már nem tökéletes külsőre,akkor már esélyt sem kap az illető,pedig amit például Te is szeretnél,ezt pont egy normális,kedves sráctól megkaphatnád simán. :)"

Ez a sor meg kifejezetten a facepalm-zónába sorolható. Attól, hogy normális és kedves, miért lenne biztos, hogy nem tetszetős a külseje?

Képzeld, én nem a gép előtt nevelkedtem, rengeteg emberrel találkoztam már, különféle személyiséggel és külső jegyekkel, ezért tudom, hogy nincsen összefüggés.

Arra vagyok kíváncsi, hogy hozzátartozik-e szerintetek a nemi szerepekhez az, hogy a nő a gyengébb, érzelmi lény, aki hagyja, hogy valamilyen szinten irányítsa a férfi, és ő hozzam meg a kulcsfontosságú döntéseket...

2014. jún. 14. 19:57
 7/22 anonim ***** válasza:
78%
A 2-es válaszolónak igaza van sajnos... Mi nők olyan sok mindent akarunk: legyen jóképű, okos, tiszteljen, kezeljen egyenrangúként, és mellé legyen még vicces is, meg kedves és figyelmes. Ez pedig annyi jó tulajdonság, hogy igen-igen ritka lehet az ilyen férfi, ha létezik egyáltalán. általában benne van egy emberben nagyjából minden, de ő akkor tuti nem jóképű. Ez van. Tényleg elküldjük azokat, akik igazából bármit megtennének értünk...
2014. jún. 14. 19:57
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem nagy igény ez, csak még nem jött el, akit keresel. Majd egyszer eljön, és el sem megy többé. És boldogan éltek, míg meg nem haltok :))) Csak ki kell várni ;)
2014. jún. 14. 20:05
 9/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom Kérdező,de manapság ez a legnagyobb probléma,hogy külső alapján elítélnek egy pillantás alatt.Ha Te nem ilyen vagy,akkor elnézést kérek,de az ilyen annyira ritka manapság. :)

Szerintem a fontos közös döntéseket együtt kell meghozni,és úgy jó a kapcsolat is,ha mindketten hozzátesznek a dolgokhoz.

2014. jún. 14. 20:06
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én magamból kiindulva alkuképes vagyok akár nőkkel is. Szóval nálam nem igazán létezik ez a szó egy kapcsolatban, hogy "dominancia". Vannak érveim, nézőpontjaim, gondolataim ám ha a másik félnek más nézetei támadnak, meghallgatom és logika érvek alapján képes vagyok elismerni, ha igazat mond és esetleg tévedtem.
2014. jún. 14. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!