Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnél, ha a párod egyenrangú félként kezelne téged és a barátait?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 21:22
1/47 anonim válasza:
Úgy érted, hogy a barátaival egyenrangúként? Természetesen nem, sőt, ilyen nő nem is kellene.
2/47 A kérdező kommentje:
férfiról van szó.
2011. okt. 14. 21:24
3/47 A kérdező kommentje:
nagyon sok programot szervez velük, rám meg egyszerűen nem ér rá, mert állítólag én minden alkalommal foglalt vagyok, ha megkérdez... Úgy érzem nem is erőlködik.
2011. okt. 14. 21:26
4/47 anonim válasza:
Ok, most már csak egy dolgot nem értek: a kérdés apropója azt, hogy az illető férfi odáig jutott, hogy a párját >>> csak <<< a barátaival egyenrangúként kezeli, avagy a férfi párja érzi azt valamiféle megtiszteltetésnek, hogy a párja őt a barátaival egyenrangú szintre emelte? :D
5/47 A kérdező kommentje:
szóval nem érzem azt a rajongást, amit én érzek irányába. Hanem olyan nyugodt, révbe ért, biztonságérzete van mellettem.
2011. okt. 14. 21:27
6/47 anonim válasza:
A kérdés, hogy tényleg folgalt vagy-e, amikor veled akar valami programot. Amúgy meg: miért nem mész vele a barátaihoz?
7/47 A kérdező kommentje:
igen, ő erre büszke, hogy úgy tudja irányítani a dolgokat, hogy mindannyiunkkal ugyanannyit foglalkozik.
2011. okt. 14. 21:28
8/47 anonim válasza:
A biztonságérzetnek meg is kell lennie, a rajongás meg hmm... hányadik párja vagy?
9/47 A kérdező kommentje:
ez persze nekem nem kielégítő. havi 1x szex és heti 2-2 órányi találkozás
10/47 A kérdező kommentje:
az első vagyok, mindenhogyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!