Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örülnél, ha a párod egyenrangú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnél, ha a párod egyenrangú félként kezelne téged és a barátait?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 21:22
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
még bátorságot kell gyűjtenem, hogy szakítsak.
2011. okt. 14. 21:58
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy jó módszer, de talán érdemes lenne taktikázni: ne keresd (láttam, írtad, hogy volt olyan, hogy egy hétig nem kerested), várd meg, hogy ő keressen. Legyél elérhetetlen, hűvös. Ne tegyél meg mindent, ne csüngj rajta.

Ez csak egy ötlet... Várd meg, hogy ő epekedjen utánad, s ha ez nem megy, szépen el kell köszönni.

2011. okt. 14. 22:01
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
úristen ez a pasi! keress valakit aki megbecsül és szeret..:)
2011. okt. 14. 22:02
 44/47 A kérdező kommentje:
az is bánt, hogy amikor meghalt a kutyám nem volt velem, akkor is a barátaival előre szervezett úton volt, (tudom persze ilyenkor már nem lehet lemondani...)
2011. okt. 14. 22:25
 45/47 anonim ***** válasza:

nem is ismeritek egymást, hogy akartok összeköltözni?

idegenek vagytok.

kérdésre a válaszom:

soha nem mennék bele olyan párkapcsolatba, ahol nem vagyunk egymilliárdszor fontosabbak egymásnak mindenki másnál, tehát a barátoknál is.

2011. okt. 14. 22:42
 46/47 A kérdező kommentje:
azt mondja, hogy én megkeverem őt, mert egy órával a baráti tali előtt megkérdezi, hogy van-e kedvem kimenni ide, vagy oda. Mondom neki nem, nem tudom addig befejezni a dolgaimat, 40 perc múlva ráírok, hogy talizzunk 45 perc múlva. de hogy képzelem, hogy lemondja a barátaival a találkozót miért kérek tőle ilyet, hogy feneket csinál a szájából. Mondanom sem kell az volt a 3. nap, hogy egyfolytában együtt volt a barátaival, míg előző hétvégén 3napos hétvégére mentek, majd 3 napon keresztül a kövi hétvégén is együtt voltak, míg én "nem értem rá" - semmi programot nem talált ki kettőnknek, csak azt hogy találkozzunk, nem olyan, mint egy évvel ezelőtt
2011. okt. 14. 22:47
 47/47 anonim ***** válasza:

Hanem olyan nyugodt, révbe ért, biztonságérzete van mellettem.

Ha egy férfi nem tulajdonít neked kitüntetett figyelmet a haverjaival szemben, legalább az első időkben, akkor nem szerelmes beléd, ez kőkemény tapasztalat, nekem erre már antennám van... A nyugodt révbe érős hangulatról pedig az a tapasztalatom, hogy a pasi elvan veled kényelmesen mint a befőtt, mert kéznél vagy, de ő maga nem fog semmiféle erőfeszítést tenni arra, hogy esetleg később továbbfejlődjön a kapcsolat, a langyos pocsolya neki kiváló, mert KÉNYELMES és ezen van a hangsúly. De amint találkozik egy számára jobbal, izgatóbbal, akibe tényleg szerelmes lesz, úgy otthagy mint a huzat. Átéltem ugyanezt, amiket írsz.

25 N

2011. okt. 15. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!