Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnél, ha a párod egyenrangú félként kezelne téged és a barátait?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 21:22
22/47 A kérdező kommentje:
ő volt az egyetlen, akivel minden aktus orgazmussal zárult, DE, nem ezért vagyok vele.
2011. okt. 14. 21:35
23/47 anonim válasza:
Gondolom, nagyrészt Te keresed, Te hívod, Te kezdeményezel... Ugye?
24/47 A kérdező kommentje:
azt, hogy legyen férfiasabb és ha találkozni akar velem, akkor ne nyugodjon bele a második nemleges válasz után, amikor felsorolja a hétköznapokat. Egyébként meg pont akkor van programja amikor én szabad vagyok.
2011. okt. 14. 21:37
25/47 A kérdező kommentje:
és fordítva
2011. okt. 14. 21:37
26/47 A kérdező kommentje:
azért 50% - 50% az arány, tény, hogy többször kezdeményezek csevegést neten keresztül az esetek 90 %-ban
2011. okt. 14. 21:38
27/47 anonim válasza:
"ő volt az egyetlen, akivel minden aktus orgazmussal zárult, DE, nem ezért vagyok vele."
Hanem? :D
28/47 A kérdező kommentje:
volt, hogy kipróbáltam, hogy nem keresem egy hétig, hát ő se kérdezte meg, hogy mikor érek rá, hanem belenyugodott abba, hogy én nem jelentkeztem, majd neki állt feljebb, de sose kiabál, csak amiket mond az bántó. Már nem akarom a barátaimnak ezeket elmondani, mert félek, hogy megunnak az állandó panaszkodásaimmal. Számomra az okozza a gondot, hogy nem vagyunk együtt és ezért veszekszünk, mondjuk az elégedetlenségem produkálja ezeket a vitákat, szóval nem oktalanul akadok ki.
2011. okt. 14. 21:40
29/47 anonim válasza:
Nem haragszol, ha vulgáris leszek?
Tehát azért vagy vele, mert rendesen meg tudott kettyinteni? És egyébként a szexen kívül semmi sem az igazi, de inkább szenvedsz, csak mert jól kefél?
30/47 A kérdező kommentje:
tetszik, hogy szeret kirándulni és tudunk együtt sportolni, szeretem, hogy humoros és szeretem, amikor tanácsot ad, mert ért hozzá. CSak egyszerűen nem érti meg, ha kérek tőle valamit, vagy panaszkodom rá, azt szabályosan sértésnek veszi, hogy hogy merem megsérteni őt. Elmondta, hogy a férfi nem a nő szolgája és a nő sem a férfié, tehát senki ne ossza ki a másikat, vagy ne legyenek elvárásai felé. Néha elgondolkozom milyen ember lenne ha már a férjem lenne...
2011. okt. 14. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!