Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan kultúra ahol a nő és a férfi alapból egyenrangú?
Sajnos azt tapasztalom,hogy Magyarországon ,csak papíron van egyenjogúság.Nekem szerencsém van a párommal ,de sok barátnőm sorban bevonz/választ magához elnyomó,erőszakos vagy alkesz férfit.Szoktak is nekem panaszkodni,és média is tele van a férfi erőszakkal.A párom is szokott néha mesélni arról,hogyan gondolkoznak a férfi kollégái a nőkről,és semmi szín alatt nem tudna velük azonosulni,ami jó.Rajtunk is múlik sok minden vagy tényleg ilyen még a kultúránk?
Kislány koromban is sokan naivnak tartottak,mert szentül hittem abban,hogy létezik olyan férfi aki nem versengeni akar a nővel,és be is vonzottam egy idő után.Öregek mondták gyakran régebben,hogy azok a nők akik nem szeretik,ha előírják nekik mit csináljanak,azok egyedül maradnak.Ebbe most sem hiszek.
Szerintetek is sok helyen nincs egyenrangúság?Nem csak a családra gondolok.
Nem kell szemét férfit választani.
Szerintem meg a nők felé borul a mérleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!