Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, amiért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, amiért nem akarnak egyenrangú félként kezelni a férfiak? Engednem kellene, hogy domináljanak?

Figyelt kérdés

Egyetemista, mellette dolgozó, önálló nő vagyok, pontosan tudom, hogy mit akarok és miben hiszek, szóval van határozott értékrendem. Szerintem érthető, hogy ha nem tűröm el, hogy irányítsanak.

Eddig csak olyan pasikkal hozott össze a balszerencse, akik át akarták venni az irányítást, mert úgy hitték, hogy a nők befolyásolhatóbbak, érzelmileg gyengék, és nem alkalmasak semmilyen szintű irányításra.

Én egyiknél sem éreztem így, sőt, volt olyan - bár vele nem jöttem össze, csak ismerkedtem - de kifejezetten buta és gyenge, rinyálós volt, mégis a teremtés koronájának képzelte magát.

Én nem akarok papucs barátot, nem akarok senkinek sem parancsolni, csak szimplán olyan párt szeretnék, aki tisztel, és nem néz le, hanem elismeri az intelligenciám, ahogy én is az övét (mert ugye csak okos pasival jönnék össze :) ). Olyan nagy kérés ez? Eddig sajnos nem találkoztam olyannal, aki teljesítette volna ezt.

2014. jún. 14. 19:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20-as: Folytathatjuk privátban? Nem akarok itt trollkodni.
2014. jún. 14. 20:45
 22/22 anonim ***** válasza:
Túlságosan foglalkozol a témával. Ha lazábban vennéd, akkor bevonzanád, akire vágysz és nem is gondolkodnál ilyeneken, mert az lenne a természetes, hogy nincs miről beszélni ezen a téren. Szóval valami csak nem stimmel.
2014. jún. 14. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!