Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, amiért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, amiért nem akarnak egyenrangú félként kezelni a férfiak? Engednem kellene, hogy domináljanak?

Figyelt kérdés

Egyetemista, mellette dolgozó, önálló nő vagyok, pontosan tudom, hogy mit akarok és miben hiszek, szóval van határozott értékrendem. Szerintem érthető, hogy ha nem tűröm el, hogy irányítsanak.

Eddig csak olyan pasikkal hozott össze a balszerencse, akik át akarták venni az irányítást, mert úgy hitték, hogy a nők befolyásolhatóbbak, érzelmileg gyengék, és nem alkalmasak semmilyen szintű irányításra.

Én egyiknél sem éreztem így, sőt, volt olyan - bár vele nem jöttem össze, csak ismerkedtem - de kifejezetten buta és gyenge, rinyálós volt, mégis a teremtés koronájának képzelte magát.

Én nem akarok papucs barátot, nem akarok senkinek sem parancsolni, csak szimplán olyan párt szeretnék, aki tisztel, és nem néz le, hanem elismeri az intelligenciám, ahogy én is az övét (mert ugye csak okos pasival jönnék össze :) ). Olyan nagy kérés ez? Eddig sajnos nem találkoztam olyannal, aki teljesítette volna ezt.

2014. jún. 14. 19:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Talán te. Én találtam "tökéletes" barátot aki nem próbál irányítani, kedves, okos, stb. és külsőre is tetszik. Annyi a titok, hogy nem egy Calvin Klein modell volt az ideálom sosem...

Amúgy nem tudom, nem hiszem, hogy olyan nagyon ritka lenne a nem istenkomplexusos férfi. Mondjuk én szinte egyből tudom, ki az aki ilyen és az nem is vonz, szóval nem értem, aki nem akar ilyen emberrel összejönni azzal hogy esik meg mégis, hogy ilyen emberrel találja kapcsolatban magát.

2014. jún. 14. 20:12
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

7-es: Ezt te se gondolod komolyan, az emberek többsége azért még mindig kapcsolatban, vagy házasságban él.

Aki pedig a normális srác témával jön: [link]

Magyarul:

1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.

2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.

3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.

4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.

5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.

6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.

7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.

8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.

Alsó cím: A normális srác

Ne engem szidjatok, hanem a képregény íróját! Én csak lefordítottam! Akinek nem inge, az pedig ne vegye magára, tehát ha kiakadsz ezen, és nem határolódsz el a "normális srácoktól", akkor beismered, hogy te is közéjük tartozol.

2014. jún. 14. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Emberek! A kérdező fel se hozta a kinézetet, szóval azért ne adjunk már olyan szavakat a szájába, amik el se hangzottak a részéről!
2014. jún. 14. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eddig hol kerestél, de nekem ilyen a párom (nemadom!! :-))) ). Beszélgess sokat a sráccal, mielőtt összejönnél vele és ne félj direktben rákérdezni dolgokra, akkor kiderül, hogy egyforma e az értékrendetek.
2014. jún. 14. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, akik lepontoztak, egytől egyig "normális srácok".
2014. jún. 14. 20:29
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
12-es gyönyörűen összefoglalta az átlag GYK pasifelhasználót. :-D Ment a zöld kéz. :-)
2014. jún. 14. 20:30
 17/22 anonim ***** válasza:
De azért a 16-os sincs messze a /cry -tól! :D
2014. jún. 14. 20:32
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
Miattam ne aggódj 17-es, menyasszonya vagyok egy Igazi Férfinak. ;-)
2014. jún. 14. 20:36
 19/22 anonim ***** válasza:
18-as: De szerencsés vagy. Nekem nincs párom, és azt hiszem, soha nem is lesz már. :(
2014. jún. 14. 20:38
 20/22 anonim ***** válasza:
19: Lesz, ne aggódj. Mindenkinek lesz, aki akarja és tesz érte.
2014. jún. 14. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!