Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Titeket zavarna ha a párotoknak olyan betegsége lenne, amit injekciós gyógyszerrel lehet kezelni?
Nem cukorbetegség, hanem mozgáskorlátozottság. Nem olyan szintű, hogy tolókocsiban kell ülnie az embernek, hanem gyorsabban elfárad, nem tud megcsinálni bizonyos dolgokat.
Azért kérdeztem így, mivel sokak ezt gusztustalannak találják, amit már tapasztaltam is.
Akkor azt hiszem egyedül fogok meghalni.
Köszi a válaszokat.
Jah, bocs, most látom, hogy pasikhoz szólt a kérdés.
Az ember személyiségét, ami miatt beleszeretünk, megannyi összetevő együttesen alkotja. Ennek csak egy szelete nálad ez a betegség. De ha emiatt nincs önbizalmad, az már kettő. Ha nincs hited, az már három. Ha bezárkózol miatta, az már négy. És így szép lassan eluralkodik rajtad a dolog. Ez butaság, ne hagyd.
Ja ,de ne adj isten, ha 10 év múlva pelenkázni kell, ő meg még csak 40 éves, akkor éljen egy fél életet?
Nő rengeteg van, több, mint pasi. Lehet találni. Voltam én is így, elolvastam pár könyvet, és működött.
Légy tökös, és merj csinálni dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!