Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ok lehet a megcsalásra az, hogy nem gyógyszerrel "természetesen" védekeztünk, hanem gumival?
Örült volna, hogy kapott pinát:D
Jól tetted, hogy szakítottál.
Most ez őszintén kit érdekel, hogy elég ok-e?
Megtette, tökmindegy miért. Ha meg megtette, akkor a te lelkiismereteden múlik, hogy mit csinálsz a továbbiakban (szakítás/megbeszélés/akármi)
Nem értem a kérdést...
Nincs ok a megcsalásra, csak a gerinctelenség!!! Vissza ne fogadd, mert sokkal jobbat érdemelsz! Tudom, hogy rossz érzés, de hidd el, létezik olyan, aki ezt nem teszi meg veled, akár gumi akár gyógyszer.
A gyógyszert meg jó hogy nem szedted 18 éves korodig. Az a minimum. És ha valaha is elkezded, csak saját magadért szedd, ne másért.
Örülj annak, hogy megszabadultál ettől a féregtől! Vissza ne fogadd!
A rosszul megválasztott fogamzásgátló egy életre tönkreteheti a testedet és a szervezetedet (sajnos sok orvos csak felír v.mit, nem érdekli az egyéni fizikai adottság), és tizenévesen különösen érzékeny a test a hormonális befolyásolásra (igen, tudom, hogy vannak csökkentett hormontartalmú, ill. hormonmentes fog.gátlók is).
Ne bocsáss meg neki. Mi másfél éve vagyunk együtt a barátommal és közös megbeszélés és orvos, vérvétel meg ilyenek után döntöttem el, hogy szeretnék gyógyszerre váltani. 20 éves vagyok, korábban nem is kezdtem volna el, ha lesznek mellékhatások abba is hagyom.
Ez csak egy buta kifogás a részéről, mert más is "kibírja" gumival hosszú ideig, ha tényleg szeret. És az, hogy rá akart venni a gyógyszerre az szemét dolog tőle. Egyedül te döntheted el, hogy tényleg akarod-e, miután kellően tájékozódtál róla.
Majd találsz egy jobbat : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!