Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzátok tudatára a párotoknak, ha valami nagyon zavar?
A 'mi' kapcsolatunkban jelen van egy 3-ik személy is, akivel gondolom a barátnőm nem lép félre, de nagyon nem érti meg, hogy engem ŐRÜLETESEN zavar. Tisztában van vele, viszont nem hajlandó változtatni rajta, olyan is volt, hogy a tudtom nélkül volt vele. Kismillószor veszekedtünk már emiatt. Próbáltam először szépen, utána kiabálással, majd üvöltéssel, következett a kétségbeesett kérés, majd ismét üvöltés butorkaratéval megspékelve (bevertem a szekrényajtót), volt, hogy szó nélkül elmentem és csak nagyon későn jöttem haza. Egyik sem használt.Tanácstalan vagyok. Válaszút elé is állítottam, vagy ő, vagy én, és úgy tűnik az ilyen kirohanásoknak van is haszna kb. 2 vagy több hétig, de utána mintha minden visszaállna. Nem vagyok képes faképnél hagyni, 5 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem, de egyszerűen ezt nem bírom idegekkel. Kíváncsi vagyok más is van-e így.
22/F
semmire nem jó ez az idegbeteg stílus. hosszútávon nem megoldás.
borulj ki magadból, jöjjön elő az állat, de csak akkor amikor a barátnőd NEM látja.
előtte mindig higgadtan, és hidegvérrel kezeld a dolgokat.
az a baj hogy szereted. és ő ezt tudja is. visszaél vele.
többmindent megenged magának, hisz tudja, hogy ha eddig nem hagytad el, ezután sem fogod.
A harmadik személre megoldás nincsen.
Azért tartja vele a kpcsolatot a barátnőd, mert tetszik vagy sem, belőled hiányzik az a valami ami ebben a srácban megvan, vagy lányban teljesen mindegy, de sztem az nem zavarna.
Szóval magamban keresném a hibát, hogy vajon miért kell egy 3. ember is hogy boldog legyen.
Ha meg elljutottál már arra a szintra, hogy a maximumot nyujtod 110% ot, akkor komoylan elkéne gondolkozni a szakításon, mert alighanem kevés vagy a lánynak.
Szerintem nem bízol meg a barátnődben! Ha megbíznál benne, nem zavarna, hogy van egy ellenkező neművel barátkozik.
Nekem is van pasi barátom, már 5 éve, ráadásul köztünk más is volt (bár nem jártunk együtt), de a férjemet nem zavarja, mert MEGBÍZIK bennem és tudja hogy sose csalnám meg.
Szerintem nincs jogod olyat kérni, hogy rúgjon fel egy nagyon jó baráti kapcsolatot csak mert te féltékenykedsz, mert ez az, amit te érzel!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!