Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzátok tudatára a párotoknak, ha valami nagyon zavar?
A 'mi' kapcsolatunkban jelen van egy 3-ik személy is, akivel gondolom a barátnőm nem lép félre, de nagyon nem érti meg, hogy engem ŐRÜLETESEN zavar. Tisztában van vele, viszont nem hajlandó változtatni rajta, olyan is volt, hogy a tudtom nélkül volt vele. Kismillószor veszekedtünk már emiatt. Próbáltam először szépen, utána kiabálással, majd üvöltéssel, következett a kétségbeesett kérés, majd ismét üvöltés butorkaratéval megspékelve (bevertem a szekrényajtót), volt, hogy szó nélkül elmentem és csak nagyon későn jöttem haza. Egyik sem használt.Tanácstalan vagyok. Válaszút elé is állítottam, vagy ő, vagy én, és úgy tűnik az ilyen kirohanásoknak van is haszna kb. 2 vagy több hétig, de utána mintha minden visszaállna. Nem vagyok képes faképnél hagyni, 5 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem, de egyszerűen ezt nem bírom idegekkel. Kíváncsi vagyok más is van-e így.
22/F
Szerintem a barátnöd nem tehet arról ha a srác szerelmes belé, ezért nem öt kéne bántani.
Amúgy megértelek,hogy zavar, engem is zavarna, de ha a barátnöd részéröl csak baráti a dolog, akkor nem korlátozhatod be. El kell fogadnod.
Hát nem irigylésre méltó helyzet, de ezek a kirohanásaid sem tesznek jót, főleg Neked, mer ezzel csak magadnak okozol gondod, ártasz. Próbáld meg ne felhúzni ezen magad.
Akkor viszont fura, h ha másfél évvel később került a srác a képebe. Tán valami hiányzott/ik a bnődnek, erről is beszéltetek?
Bár nekem még akkor is fura, ha szeret, mér nem beszél Veled, ha gond van, mér máshol keresi, mér nem megoldani akarja mér menekül?..
Szerintem nem kellett volna hagyni, h idáig fajuljon a dolog, s ennyi ideje/ig.
Az szerintem még okés lenne, ha már régebb óta ismerné, de így és írod, h miket ír bnődnek, szal fura nagyon.
Az rendben, ha megbízol benne, s nem szabályozzátok egymást, ezzel visszaélni nem szabad.
Amúgy beszéltetek arról mi az, ami miatt így lett?
Én megértem, hogy féltékeny vagy. Nem könnyű helyzet. Azért a barátnőd is lehetne megértőbb veled, de nekem úgy tűnik, itt csak az a fontos, hogy neki jó legyen.
Egy talán nem annyira szokványos megoldást javasolnék neked: ismerkedj meg a sráccal! Legyél vele rendes. Akkor láthatnád, kell-e tartanod tőle vagy sem. Ha pedig véletlenül összebarátkoznátok, akkor a srácnak nem lenne pofája hozzá, hogy a haverja barátnőjével kavarjon.
24/N
Szerintem a lányt is meg kellene hallgatni, de sajnos ez lehetetlen. Ha csak barátság van köztük, legalábbis a lány részéröl, akkor nincs miröl beszélni. Miért kellene felrúgni a barátságot, csak azért mert a barátja féltékeny.
De persze ez csak az én véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!