Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek miből gondolják azt, hogy a megalkuvás jobb, mint egyedülállónak lenni?
Az "Add lejjebb az igényeidet!" ezen az oldalon elsütött monológra gondolok.
Én már nem egyszer voltam ilyen "kapcsolatban", rosszabb, mint egyedül lenni.
Az ember társas lény, és a szex is kell neki... így van, akinek az kell, hogy adja lejjebb az igényeit.
De, vannak kivételek, akik, szeretik az egyedüllétet vagy megoldják prostival/alkalmikkal.
Ha az igényem irreális, akkor az hót nyugodtan adom le. Miért kötném az ebet feleslegesen a karóhoz, hogy márpedig a csajom legyen vörös hajú, bombatestű, smaragdzöld szemű, mikor más is tetszik nekem ezen kívül. Szerintem nem igények kellenek azok csak lekorlátoznak. Bőven elég, ha elveim vannak, az is szűrő, csak nem korlátoz le úgy mintha olyan hűde igényes volnék. Mondjuk ez csak az én hülyeségem.
30/f
Akkor jön ez a Jolly joker mondat, mikor itt sír a kérdező, hogy ő nagyon akar valakit, de nem kell senkinek.
Ha a kérdező jól érezné magát egyedül, akkor eleve nem születik kérdés. Azt meg csak nem mondhatod neki, hogy "te tulajdonképpen tök jól érzed magad egyedül és boldog vagy", hisz nyilvánvalóan ez nem igaz.
Ebben az esetben, ha ennyire be van feszülve, hogy kell neki valaki, akkor marad az, hogy lejjebb kell adni az igényeket és/vagy változtatni saját magán.
4-es, mindennel egyetértek, kivéve azt, hogy barátokat könnyebb szerezni. Társat úgy is lehet, hogy ma két idegen találkozik a Tinderen, dugnak, és megbeszélik, hogy ők egy pár.
A barátsághoz idő kell, sok idő, és itt sztem fontosabb a belső.
Az "add lejjeb az igényeket" duma inkább azokra vonatkozik,akik pusztán a létezésük miatt sokat várnak el,pl. egy tésztaképű és nem éppen csinos nő juszt se ad le egy mediterrán vagy skandináv félistenből vagy nem éppen dekoratív pasinál,ha minden áron latinát vagy szőke nőből is dekoratívabbat akar.
Inkább az igények realizálásáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!