Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy jobb legyen? 23N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jobb legyen? 23N

Figyelt kérdés

Kb 1,5 eve volt egy nagy tores az eletemben, a parom megkerte a kezem, kituztuk az eskuvo idopontjat aztan eltunt. 2 honapig nyoma sem volt (bejelentettem az eltuneset, korhazakat, mindent vegighivtam mert azt hittuk baleset erte), majd felbukkant egy novel akivel a 2 honapot kulfoldon toltotte. Azota keptelen vagyok bizni a ferfiakban. Mar ugy erzem rajta tul vagyok, de bizni nem tudok senkiben.

2 munkahelyen van, heti 6 napot dolgozok (12-14 orat), a munkaba menkulok mert gyulolom a maganyt. Vagyom egy kapcsolatra, hatalmas az igenyem, hogy szerethessek, de amint megerzik a pasik, hogy bizalmatlan vagyok es felek, lelepnek.

Hogyan jojjek ki ebbol?

2017. ápr. 16. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Jezusom... ezt elkepzelni sem tudom... legalabb mondott valamit? Hogy cseszd meg vagy valamit? Felfoghatatlan. En a helyedben inkabb hobbikat keresnek, amik boldogga tesznek, es igy probalnek lassan epulni. Esetleg megprobalnam kiirni magambol.
2017. ápr. 16. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs azzal, hogy bizalmatlan vagy, bárki az lenne a történtek után. Szerintem aki igazán szeretne téged, és szimpatikus vagy neki az elejétől fogva, az tekintettel lesz erre. Én mondjuk szándékosan kerülöm a félreérthető helyzeteket, ha kapcsolatban vagyok, akkor is, ha a nőnek nincsenek bizalmi problémái. De neked is tudatosítanod kell magadban, hogy azért ami veled történt, az egy elég szélsőséges példa, és a férfiak többsége képtelen lenne ezt megtenni, lelkiismereténél fogva.
2017. ápr. 16. 12:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Keress egy kitartó férfit, aki ennek ellenére is vágyik rád, szeretne veled lenni és türelmes. Igen, vannak még ilyen férfiak.
2017. ápr. 16. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

és most így jobb, hogy az életedet elcseszed a munkával, majd hazamész az üres lakásba és telesírod a párnát!

tedd túl rajta magad! Ez nem téged minősít, hanem azt a lúzert ki elhagyott.

Ne k**rd el az életedet miatta! Mindezt 23 évesen!

2017. ápr. 16. 12:38
 5/11 anonim ***** válasza:

joél teszed, hogy a munkának élsz. segíthet.

de amíg ennyit dolgozol nincs időd sem ismerkedni, sem nyitni senki felé.

szóval kicsit öngól.

én is voltam ebben a cipőben.

átmenetileg segít, és a rendszer, meg hogy lefoglalod magad, nem engedi hogy túlagyald a helyzetet.

a megoldás az, bármilyen nehéz is, muszáj tiszta lapot adnod kezdetben mindenkinek akivel ismerkedni kezdesz.

azért mert Ő is megteszi:

ha pl megcsaltak egy srácot, akár eljegyzés, vagy sok éves titkolt kapcsolatban, és a "gyász" után újra ismerkedni kezd, ő is megadja pl neked a tiszta lapot, és nem azzal indít hogy biztos benne h idővel minden nő félremegy ám, de azért megismerne...

érted amit ki akarok hozni ebből...

tehát amíg te nem nyitsz, és bezárkózól, addig más sem tud közelebb férni hozzád.

ideig óráig jó a bezárkózás, de később vágyni fogsz a társaságra.

2017. ápr. 16. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is pasi vagyok, mint az a takony, de mi közöm van nekem hozzá?

Nem sértő, csak elég ostoba dolog, hogy bennem nem bízol.

Egy csomóan megteszik - és semmi bajuk tőle.

Ne legyél már ilyen vénasszonyos, az nem nagyon vonz senkit.

2017. ápr. 16. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Hmm, engem szerethetsz, alávetem magam, írj privit :)
2017. ápr. 16. 12:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem minden pasi ilyen, én pl mindig imádtam ha volt valakim, mindig kapcsolat párti voltam és nem hiszem, hogy képes lennék hasonlóra, viszont ezzel ellentétben mikor már azt hittem, hogy minden jó, talán lehet egy eljegyzés akkor vagy elhagytak vagy megcsaltak..mégis muszáj pozitívan és tiszta lappal nyitni új emberek elé, még akkor ha ha a múltat nehéz elfelejteni és valahol a múltunk vagyunk, de senki sem akarja leélni az életét egyedül..
2017. ápr. 16. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj szakemberhez mindenképp, egy ilyen traumát egyedül nehéz vagy kb képtelenség feldolgozni.
2017. ápr. 16. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez akár lehetne egy Családi gyanúk titkának árnyékában sorozat következő része is 😃 durva és sajnálatos, hogy a valóságban is előfordul ilyen :(

Gyászban segít a figyelemelterelés, és legfőképp az IDŐ :)

2017. ápr. 16. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!