Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy jobb legyen? 23N
Kb 1,5 eve volt egy nagy tores az eletemben, a parom megkerte a kezem, kituztuk az eskuvo idopontjat aztan eltunt. 2 honapig nyoma sem volt (bejelentettem az eltuneset, korhazakat, mindent vegighivtam mert azt hittuk baleset erte), majd felbukkant egy novel akivel a 2 honapot kulfoldon toltotte. Azota keptelen vagyok bizni a ferfiakban. Mar ugy erzem rajta tul vagyok, de bizni nem tudok senkiben.
2 munkahelyen van, heti 6 napot dolgozok (12-14 orat), a munkaba menkulok mert gyulolom a maganyt. Vagyom egy kapcsolatra, hatalmas az igenyem, hogy szerethessek, de amint megerzik a pasik, hogy bizalmatlan vagyok es felek, lelepnek.
Hogyan jojjek ki ebbol?
szerintem az az alapértelmezés... bár lehet én speciális helyzetben vagyok, mert nagyon sok ember közt tevékenykedek - ha úgy kezelném ezt mint te, meg a kérdező, már bediliztem volna.
Mellesleg olyan sok negatív meglepetés nem ért, szóval én nem hiszem, hogy érdemes a bizalmatlanságba energiát ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!