Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem társat keresnek az emberek?
Azt tapasztaltam manapság, hogy az emberek nem társat, hanem csak szexen alapuló, üres kapcsolatokat kergetnek. Nem ritka, hogy azok is ilyenek, akik már 30 évesek is elmúltak már. Fiatalon azt kívánom, hogy legyen egy olyan társ mellettem, aki inspirál, támogat, megért és emellett olyan élményeket tudunk átélni, amire mindig emlékezünk majd. Annyi randim volt már és rögtön az első randi után cipelnének is az ágyukba a pasik. Ez kiábrándító, hogy tényleg ennyire egyszerűek legyenek? Állati szintre lesüllyedtünk és egy kettyintés és mindenki megy a saját dolgára?
Beszélgettem olyanokkal, akik meztelen képet vártak tőlem..mert az összes eddigi csaj már küldött a melléről, fenekéről, nemi szervéről...Komolyan itt tartunk?? Olyan alapvető problémák vannak a társkeresésnél, ami kétségbe ejt. Semmi udvarlás, belefektetett energia és idő. Az érzelmekről, mint olyan nincs is!!! Nem azért írtam ki a kérdést, hogy privátokat várjak, hanem a véleményetekre lennék kíváncsi.
12, az, hogy mit szeretnék, semmi köze sincs a kérdéshez.
Neked is az a bajod, mint a többi nőnek, hogy egyszerre két dolgot szetetnél:
1) a lehető legjobb férfit
2) az adott férfit (jól) megdolgoztatni a szexért.
Na most ez a két dolog szépen kizárja egymást. Tehát vagy-vagy, az egyiket kell választanod, ahhoz egy csodának kell történie, hogy mindkettőt egyszerre megkapd, akár tetszik, akár nem.
A 85%-osnak üzenem, hogy ülj le egyes!
#HAJADISMIJEN
Akkor elmondom én is a tapasztalatomat, ha nem baj.
Amikor megjátszottam a nagy, bunkó, szemét alfahímet, egyből akadt pár dugásom, sőt kapcsolatom is. Aztán megmutattam neki az igazi énemet, ki dobott, sőt össze is jött valami gyökér, bunkó, tirpával. Velem azért szakított, mert "nyámnyila" lettem. De tovább megyek. A régi bunkó osztálytársaim is sikeresek a nőknél. Én igyekeztem mindig barátságos, kedves lenni, de akkor is csak friendzone-ig jutottam...
Úgyhogy tele a herém, nem is kell már csaj. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy plázacicákkal jöttem össze, nem teljesen szolíd, jól nevelt, intelligens lányoknak tűntek. Mondjuk az élet más területein azok, csak a párkapcsolatok terén nem....
""amelyik pali kedves udvarias stb.az vagy nyugdijjas vagy valami nyomi ""
Inkább nyomi,de agyilag! Nyugdíjas apókának is második üzenete átfordul szex témába,volt aki videót is küldött a meztelen 120kg-os szőrös testéről,ahogy játszik a farkával!
Már Én is azt gondolom,nincs normális férfi,mindegyik csak szexre utazik!
Fiatalabbakat nem tudom,de 45 felett ez biztos!
Nem tudom mi van,nem akarnak elköteleződni vagy csak szórakoznak,de komolytalan mind! Feladtam Én is a keresést! Normális kapcsolatra nincs férfi,csak szexre meg nem kell!
Asszem Al Bundi mondta hogy mióta kitalálták hogy a nők is élvezhetik a szexet azóta nekünk az is csak egy munka :)
Na erről a kérdésről most ez jutott hirtelen eszembe.
Az a véleményem hogy persze élvezzék a nők is szabadon minden elköteleződés nélkül, nincs ezzel baj. Nem rontanak ezzel el senkit. Főleg nem az olyan férfiakat akik nem a szexre mennek.
Az hogy meztelen képeket várnak el tőled, az nagyban az internet névtelenségéből adódik.
Az hogy az első randin az ágyba akarnak cipelni, szerintem nem új dolog. Ez régen is megvolt csak annyira nem adták könnyen magukat a nők, mert valamilyen szinten szégyen volt ha ilyet csináltak. Ma az ilyen férfiaknak könyebb dolguk van, mert a nők igen is sokszor adják magukat. Van aki simán csak dugni akar, de van olyan nő is aki naivan azt gondolja ettől majd megkapja azt az érzelni löketet amire vágyik(sajnos ez tévedés).
Valamint a rohanó világ is felelős, férfi és nő egyaránt sokat dolgozik, szabadidő alig van, mindketten egy kis szextől várják azt az érzelmi löketet ami feltölti őket. Merthogy más nem nagyon fér bele...
Namármost akinek ez szemet szúr, illetve ezzel nem ért egyet, nem akar ilyen dologba belemenni, az nem megy bele és kész, nincs ezzel probléma! Rengeteg féle ember létezik, kinek ez, kinek az jön be.
Te mint nő, ha neked ez nem jön be, távoltartod magad az ilyen pasiktól és kész.
Nekem is megvan milyen nőket részesítek előnyben, aki ennek nem felel meg az kiesett, ilyen egyszerű ez. Nem kell megalkuvásra kényszeríteni magunkat.
Sorolhatnám én is hogy már jó ideje próbálok neten ismerkedni. Mik fordultak már eddig elő. Hiába például hogy férfi létemre én sosem hozom elő a szex témát (mert az szerintem az ágyba való, és nem irkálni kell róla hanem csinálni), ennek ellenére megteszik a nő csevegőpartnereim.... Na szal igen milyen világban is élünk?
Egy szó mint száz, nem stimmel valakivel valami, akkor ennyi volt vele, van még rajta kívül olyan akivel stimmelhet minden! Ebben minden igazság benne van szerintem.
Abból indulok ki mindig, tudod van az a mondás hogy megtalálta mint zsák a foltját. Találja meg mindenki, mint írtam, tudod ki ilyen, ki olyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!