Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem társat keresnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem társat keresnek az emberek?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam manapság, hogy az emberek nem társat, hanem csak szexen alapuló, üres kapcsolatokat kergetnek. Nem ritka, hogy azok is ilyenek, akik már 30 évesek is elmúltak már. Fiatalon azt kívánom, hogy legyen egy olyan társ mellettem, aki inspirál, támogat, megért és emellett olyan élményeket tudunk átélni, amire mindig emlékezünk majd. Annyi randim volt már és rögtön az első randi után cipelnének is az ágyukba a pasik. Ez kiábrándító, hogy tényleg ennyire egyszerűek legyenek? Állati szintre lesüllyedtünk és egy kettyintés és mindenki megy a saját dolgára?

Beszélgettem olyanokkal, akik meztelen képet vártak tőlem..mert az összes eddigi csaj már küldött a melléről, fenekéről, nemi szervéről...Komolyan itt tartunk?? Olyan alapvető problémák vannak a társkeresésnél, ami kétségbe ejt. Semmi udvarlás, belefektetett energia és idő. Az érzelmekről, mint olyan nincs is!!! Nem azért írtam ki a kérdést, hogy privátokat várjak, hanem a véleményetekre lennék kíváncsi.

2017. máj. 1. 17:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nincs azzal gaz ha valakihez vonzodsz de nem akarsz tolle komolyat ezert csak szexeltek azt helo vagy ossze jartok gyakrabban..

Ha udvariassagot szeretnel akkor valami idosek otthonaba keress palit

2017. máj. 1. 17:41
 12/29 A kérdező kommentje:
10. Miért te szeretnél csúnya nőt magadnak? Csak kérdezem.
2017. máj. 1. 17:41
 13/29 A kérdező kommentje:
11. Először is nem tolle, hanem tőle. A helyesírás fontos!! Az, hogy te most idelöktél egy ilyen szöveget remekül példázza a mai világot! Köszönöm, hogy demonstrálod. :D
2017. máj. 1. 17:44
 14/29 anonim ***** válasza:
45%

Én pl. belefáradtam abba, hogy erőt és energiát fektessek egy olyan dologba amiből nem lesz semmi mert jön egy másik férfi aki megdugja közben a nőt és viszlát vagy pedig a körmöm hosszát is megszabja mint alapvető elvárást.

Többé nem érdekelnek már a nők, lesz ami lesz, egyszerűen kiábrándultam belőlük. Dugnak orrba szájba, nekem meg arról sírnak, hogy nincs egy normális pasi sem. Innentől fogva nekem sem célom, hogy udvaroljak bárkinek is.

Jelenleg már az a nézetem, hogy akkor vagyok önmagam legnagyobb ellensége, ha időt és energiát fektetek egy kapcsolat kialakításába.

2017. máj. 1. 17:52
 15/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, én egyetértek veled... ehhez képest nem egy csajtól kaptam már meg, hogy ha én nem akarom legkésőbb a 2. randin megfektetni, akkor férfiatlan vagyok. És nem, nem plázacicákkal ismerkedem, többségében szolid(nak tűnő), átlagos külsejű lányok voltak. Ez részben a te elméletedet támasztja alá.
2017. máj. 1. 17:52
 16/29 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon szomorú, hogy sok csaj nem tudja, hogy hogyan kell igazi nőként viselkedni.. sejtettem, hogy nagy a baj, de ez brutál, hogy összekeverik a dolgokat és nincs egy igazi férfikép előttük. Hogy mitől lesz férfi egy férfi és mit is kellene elvárniuk.
2017. máj. 1. 17:59
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem velemenyeket kertel hat nekem ez volt a velemenyem..

Es igazabol ez is van amelyik pali kedves udvarias stb.az vagy nyugdijjas vagy valami nyomi

De az vigasztaljon hogy legalabb a bunko nagypofaju onelegult palik altalaba jolneznek ki

2017. máj. 1. 17:59
 18/29 anonim ***** válasza:
Nálunk anno 4 hónap után volt először szex bnőmmel, én voltam 25, ő 24, ennyi.
2017. máj. 1. 18:05
 19/29 anonim ***** válasza:
Ez a mai fiatal társadalom nagy betegsége, amit leírtál....minden elment valami üres, gyökértelen, emberi kommunikáció nélküli katyvaszba. Csak azt teheted, hogy megtalálod a kivételeket, mert azért vannak....türelem.
2017. máj. 1. 18:08
 20/29 anonim ***** válasza:
33%
Amilyen vagy belül, azt vonzod kívül, ahogy tartja a bölcselet. Sok a gyökér, aláírom, de mit gondolsz, többre megy az olyan férfi, aki tisztelettudó, korrekt, türelmes, humoros stb.? Megsúgom, hogy nem.
2017. máj. 1. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!