Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gyakoribb? Művelt emberek összejönnek műveletlenebbekkel, vagy inkább a műveltek társaságát keresik? Vagy mondjuk olyat keresnek, aki nem feltétlen művelt, de legalább intelligens?
Pl. valaki, aki már sok mindent elért az életben, egyetemet végzett, sőt PhD-s, szakmai élete sem elhanyagolható összejönne egy olyannal, aki egyidős, de mondjuk még csak a BsC-t csinálja, azt is nehezen, és alapvetően nem annyira extrovertált stb.? Mármint ok, szexnél nem ez számít feltétlen, de egy komolyabb kapcsolatban?
Rátok melyik igaz, jól megvagytok stb.?
Ne keverjük már össze az iskolázottságot a műveltséggel!
Egyébként miért ne fordulna elő, hogy nem teljesen egyforma képzettséggel rendelkezők jönnek össze? Nekem két diplomám van, páromnak az érettségi mellett néhány OKJ-s végzettsége. Viszont nagyon tisztelem őt a munkája miatt, én azt képtelen lennék megtanulni. (Egészségügyben dolgozik.) Bár a színházat nem kedveli, de például galériába az ő kedvéért megyünk. Legalább annyi könyvet olvas, mint én. (Nem az újságosnál kapható füzetecskéket.)
Majd' elfelejtettem: lassan 30 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!