Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem társat keresnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem társat keresnek az emberek?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam manapság, hogy az emberek nem társat, hanem csak szexen alapuló, üres kapcsolatokat kergetnek. Nem ritka, hogy azok is ilyenek, akik már 30 évesek is elmúltak már. Fiatalon azt kívánom, hogy legyen egy olyan társ mellettem, aki inspirál, támogat, megért és emellett olyan élményeket tudunk átélni, amire mindig emlékezünk majd. Annyi randim volt már és rögtön az első randi után cipelnének is az ágyukba a pasik. Ez kiábrándító, hogy tényleg ennyire egyszerűek legyenek? Állati szintre lesüllyedtünk és egy kettyintés és mindenki megy a saját dolgára?

Beszélgettem olyanokkal, akik meztelen képet vártak tőlem..mert az összes eddigi csaj már küldött a melléről, fenekéről, nemi szervéről...Komolyan itt tartunk?? Olyan alapvető problémák vannak a társkeresésnél, ami kétségbe ejt. Semmi udvarlás, belefektetett energia és idő. Az érzelmekről, mint olyan nincs is!!! Nem azért írtam ki a kérdést, hogy privátokat várjak, hanem a véleményetekre lennék kíváncsi.

2017. máj. 1. 17:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

hát figyelj mindenkinek vannak elvárásai, látod neked ilyenek másnak olyanok

én is kaptam már meg csajtól, hogy ő az első randin elvárná a csókot...

kinek mi fér bele, mit mer megtenni és mit vár el...

keress olyat aki hasonló módon gondolkodik, mint te és nem csak a testedet akarja hanem téged egészen!

24F

2017. máj. 1. 17:13
 2/29 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled férfiként,de ez mindkét nem hibája,és irányultsága ez manapság sajnos...

Én nem ilyen vagyok férfiként,és tudok és szeretnék is udvarolni,komoly kapcsolatot szeretnék nőtől,csak mivel nem születtem helyesnek,így esélyt nem kapok egyetlen nőtől sem...úgy meg nehéz,mikor észre sem vesznek...

25/F

2017. máj. 1. 17:16
 3/29 anonim ***** válasza:
A kérdés inkább az, miért ezeket a férfiakat választod?
2017. máj. 1. 17:20
 4/29 A kérdező kommentje:
Ezt szerintem mi nők rontottuk el, mert odadobálják magukat a lányok eszetlenül minden jöttment elé...szóval a nő értéke kb a 0-ra redukálódott. Azt látom ez lett a divat manapság, kettyintés az első, második randin és kész ennyi volt. Egy pasi meg minek kötelezze el magát, hiszen megkaphatja ezeket a nőket, akik nem becsülik magukat és egy darab húsként szolgálnak csak a férfinek. Agyatlan, erkölcstelen, érzelemmentes világ...
2017. máj. 1. 17:22
 5/29 A kérdező kommentje:
3. Nem választom őket, mert egyből kiszúrom ki mire hajt.Még a kevésbé attraktív pasik is..szóval miről is beszélünk? Jó a férfi így működik aláírom. Húú jól néz ki, d*gnám. De azért a tiszteletet, egymásra odafigyelést is meg lehet adni szerintem.
2017. máj. 1. 17:26
 6/29 anonim ***** válasza:
Szo mi szó manapsàg az a mérce ki tudja jobban kielégìteni a másikat. A szex és az anyagiak fef fej melett a legfontosabbak egy kapcsolatban. Én nekem nem nem akarom rögtön megdönteni a lányt szeretek beszélgetni kiràndúlni programot csinálni vacsizni vinni....ezért töketlennek tartanak.
2017. máj. 1. 17:26
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
Bocsi, de a ferfi is odadobalja magat mindenfele olcso lotyonak. Kinek kellene egy ilyen gusztustalan hapsi?
2017. máj. 1. 17:29
 8/29 anonim ***** válasza:

valamiért, ti nők csak azokat veszitek észre, és tekintetek rájuk férfiként.. akik csak megdugni akarnak titeket!

Aki meg ismerkedne, és tényleg érdekled, az megy a barátzónába.

2017. máj. 1. 17:31
 9/29 A kérdező kommentje:

Most komolyan töketlennek tartanak a csajok ,mert udvarolsz??? Mit várnak el a mai csajok? Olyan sokat nem beszélgetek idegen csajokkal, hogy tudjam, hogy ők mit is várnak el egy férfitől.

Klasszikus ismerkedési folyamatnak nevezném azt, hogy megtetszünk egymásnak, a férfi megteszi a kezdő lépéseket, randik, programok, egymás megismerése, megítélni azt, hogy körülbelül mennyire passzoltok, mennyire tudtok egymással beszélgetni, poénkodni. Majd jön a következő fázis, hogy mind a ketten invesztáltok bele energiát, időt. Aztán jöhetnének a testi dolgok. De manapság a szex mindennél előrébb való és ebben ki is merül.

2017. máj. 1. 17:33
 10/29 anonim ***** válasza:
51%
5#, nem egészen. A női agy működik így. Elvégre képtelenek vagytok megérteni, ha minannyian ugyanarra a pár jóképű férfira hajtotok, akkor a végén egyikötök sem tudja elérni, hogy normális kapcsolata legyen. Csak az marad vesenyben, aki olcsóbban (ingyen) adja szexet.
2017. máj. 1. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!