Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha teljesen értelmetlennek látom az életem?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen nekem soha nem jön össze semmi. Párkapcsolat pedig végképp nem. Látom ahogy más velem egyidősök, milyen boldogok egy párkapcsolatban, én meg állandóan egyedül vagyok, aki vágyik egy kapcsolatra. Nekem is vannak igényeim, de azok inkább a lelkiekre korlátozódnak. Nem tudom másnak miért sikerül, ami nekem nem. Hiába vagyok kedves, mások által vonzónak tartott nő, komoly kapcsolatot még se képzel el velem senki. A szüleim is már szégyellik, hogy még mindig egyedül vagyok. Azt mondják, így mások számára úgy néz ki, mint ha nem kellenék senkinek sem. Sokszor érzem magam szomorúnak, levertnek. A rossz életem miatt már az öngyilkosság is megfordult a fejemben.
2017. máj. 1. 12:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#8 ezek után csodálkozol, hogy nem jön össze semmi...
2017. máj. 1. 16:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Hat ez nagyon gaz mar neharagudj de ha ennyi idosen meg nem volt redes kapcsolatod akkor veled van a baj folleg ha vonzo nonek tartanak mert hiaba szep piros az alma ha belul rohad
2017. máj. 1. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!