Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha teljesen értelmetlennek látom az életem?

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen nekem soha nem jön össze semmi. Párkapcsolat pedig végképp nem. Látom ahogy más velem egyidősök, milyen boldogok egy párkapcsolatban, én meg állandóan egyedül vagyok, aki vágyik egy kapcsolatra. Nekem is vannak igényeim, de azok inkább a lelkiekre korlátozódnak. Nem tudom másnak miért sikerül, ami nekem nem. Hiába vagyok kedves, mások által vonzónak tartott nő, komoly kapcsolatot még se képzel el velem senki. A szüleim is már szégyellik, hogy még mindig egyedül vagyok. Azt mondják, így mások számára úgy néz ki, mint ha nem kellenék senkinek sem. Sokszor érzem magam szomorúnak, levertnek. A rossz életem miatt már az öngyilkosság is megfordult a fejemben.
2017. máj. 1. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

hány éves vagy? tanulsz/dolgozol?

nehogy már a pasik miatt kinyírd magad, nem érnek annyit, és egy párkapcsolat nemcsak rózsaszín köd, csomó embert ismerek, akik halál boldogtalanok a párjuk mellett.

a kedves szüleidnek gratulálok, így lehet egy embert kicsinálni, ahogy veled teszik.

először is felejtsd el azt a baromságot, hogy ha nincs partnered, értéktelen vagy.

sajnos a magyar nőkre hatványozottan jellemző a megfelelési kényszer, és hogy a férfin és a párkapcsolataikon keresztül definiálják magukat.

ha van párjuk, értékesnek és szerethetőnek érzik magukat, ha nincs, akkor selejtnek.

feminista ősanyáink nem azért vívták meg a harcukat, h. 2017-ben egy nő így gondolkodjon, tökre megalázó rád nézve.

mindenképp arra biztatlak, engedd el ezt a görcsöt, mert ez oda vezet, h. majd az első szembejövőnek odaadod magad, és csak az motivál, hogy legyen már valakid.

tanulj meg egy új nyelvet, olvass sokat, kezdjél el sportolni, produktívan töltsd a szabadidődet, barátnőiddel menjél el ide-oda.

és majd belebotlasz az igaziba.

de megsúgom, h. a pasik nem szeretik az ilyen görcsös nőket, akiknél megérzik ezt a kétségbeesést.

legyél önállóbb, a szüleid dumáját engedd el a füled mellett, élvezd, h. független vagy és szabad.

2017. máj. 1. 12:36
 2/12 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok, de még nem volt kapcsolatom.
2017. máj. 1. 12:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Vagyis csak randik voltak eddig az életemben.
2017. máj. 1. 12:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd, én szívesen beszélgetek veled, legrosszabb esetben csak jobb kedved lesz tőle. :)

23/F

2017. máj. 1. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Szeretnéd tudni,mi a baj veled? Irj ram
2017. máj. 1. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Szóval vágysz egy kapcsolatra. És mit teszel érte?
2017. máj. 1. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:

kezdésképp ne hasonlítgasd magad máshoz.

Nehogy azt hidd, hogy a párkapcsolat csak úgy van.. napi szinten dolgozni kell érte!

2017. máj. 1. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok nőként semmi nem jön össze,szerintem el vagyok átkozva. De már letojom a férfiakat!!
2017. máj. 1. 14:24
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as! Nem vagy elátkozva te sem meg a kérdező sem,csak eddig még nem jött nektek össze a dolog,majd összejön. Ilyesmi eszetekbe se jusson,hogy öngyilkosság! Ha én kibírom,hogy már több mint 10 éve egyedül vagyok,akkor más is. Egyébként rengeteg dolog az életben a párkapcsolaton kívül,amiben örömét leli az ember. Most is inkább kimennétek valamerre "kikapcsolódni"aztán az is megeshet,hogy megismerkedtek valakivel.
2017. máj. 1. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:

"De már letojom a férfiakat!!"

Lehet, a te esetedben a férfiak is jobban járnak ezzel? :)

2017. máj. 1. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!