Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is teljesen elvette az önbizalmát a Tinder?
Régebben tök szép, értelmes barátnőim voltak innen-onnan. Felmentem Tinderre és semmi. Zeró eredmény. Mintha láthatatlan lennék.
Ez így ment egy darabig. Azóta már máshol sem merek kezdeményezni. Eltűnt minden önbizalmam.
Nem vagyok 10/10-es superman, csak egy 10-ből mondjuk 7-8-as (de akkor már inkább 7-es) srác, okésan jó kinézettel. Nem is BP-n lakom, csak egy országosan top5 lakosságú nagyvárosban.
Tavaly 6 lánnyal feküdtem le a Tinderről, de általában is átlag napi 1 matchem szokott lenni.
Nekem pont hogy nagyon bevált a tinder, mindig akad csini pofijú, vonzó alkatú lány akivel lehet ismerkedni róla.
24/f
Megmondom neked, hogy sok szép csaj azért van fent hogy ezzel növelje az amúgysem kicsi önbizalmát, illetve unalmas perceiben jó szórakozás pasikat nézegetni, de kb ennyi. A szép és értelmes lányok 90% talál párt a való életben és nem használ ilyet. A maradék 10% között lehet olyan aki használja a programot, de hogy pont Te keljél nekik annak megint kicsi az esélye, hiszen sok jó pasi van még fent akikből válogathatnak. Ha annyira tinderezni akarsz akkor lehet nem csak a legszebbeket kellene kiválasztani. Élőben lehet jobb esélyeid lennének egyébként! Amúgy nem tudom mikor volt az a "régebben", lehet több éve és már egészen máshogy nézel ki. Sztem felejtsd el mi volt régen, mert nem számít, az igények évről évre változnak.
Egyébként számomra taszító a tinder, olyan mintha egy katalógust lapozgatnál, szó szerint húspiac. De akinek erre van igénye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!