Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is teljesen elvette az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is teljesen elvette az önbizalmát a Tinder?

Figyelt kérdés

Régebben tök szép, értelmes barátnőim voltak innen-onnan. Felmentem Tinderre és semmi. Zeró eredmény. Mintha láthatatlan lennék.

Ez így ment egy darabig. Azóta már máshol sem merek kezdeményezni. Eltűnt minden önbizalmam.

2017. ápr. 26. 18:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy nyilván milyen lányokat húzol jobbra.
2017. ápr. 26. 18:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Az ember ilyenkor hajlamos azt hinni, hogy bárkit választhat. Olyat is, akihez az életben oda se menne, mert semmi esélye.. Na ők nem is fognak a tinderen se jobbra húzni.
2017. ápr. 26. 18:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Olyan kaliberű lányokat húzok jobbra, akikkel jártam a múltban.
2017. ápr. 26. 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ellenkezőleg hatott. A tinder rakta rendbe az életem. Sose hittem volna, hogy ehhez egy alkalmazás kell, főleg a Tinder :D
2017. ápr. 26. 18:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Az egy használhatatlan szar, mivel senkivel se lehet kommunikálni. Hiába van match, szarnak a fejedre, bármit is írsz. Időpazarlás az egész.
2017. ápr. 26. 18:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor türelem.. Nagyon sok ember van fenn, annyira azért nem könnyű összehozni a matchet..:) Ha elkeserednél gondolj arra, hogy élőben milyen barátnőid voltak. Meg ha nagyon nem megy, kérd ki egy lány ismerősöd véleményét a profilodról, hátha azzal van a bibi.
2017. ápr. 26. 18:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok 10/10-es superman, csak egy 10-ből mondjuk 7-8-as (de akkor már inkább 7-es) srác, okésan jó kinézettel. Nem is BP-n lakom, csak egy országosan top5 lakosságú nagyvárosban.

Tavaly 6 lánnyal feküdtem le a Tinderről, de általában is átlag napi 1 matchem szokott lenni.

Nekem pont hogy nagyon bevált a tinder, mindig akad csini pofijú, vonzó alkatú lány akivel lehet ismerkedni róla.

24/f

2017. ápr. 26. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:

Megmondom neked, hogy sok szép csaj azért van fent hogy ezzel növelje az amúgysem kicsi önbizalmát, illetve unalmas perceiben jó szórakozás pasikat nézegetni, de kb ennyi. A szép és értelmes lányok 90% talál párt a való életben és nem használ ilyet. A maradék 10% között lehet olyan aki használja a programot, de hogy pont Te keljél nekik annak megint kicsi az esélye, hiszen sok jó pasi van még fent akikből válogathatnak. Ha annyira tinderezni akarsz akkor lehet nem csak a legszebbeket kellene kiválasztani. Élőben lehet jobb esélyeid lennének egyébként! Amúgy nem tudom mikor volt az a "régebben", lehet több éve és már egészen máshogy nézel ki. Sztem felejtsd el mi volt régen, mert nem számít, az igények évről évre változnak.

Egyébként számomra taszító a tinder, olyan mintha egy katalógust lapozgatnál, szó szerint húspiac. De akinek erre van igénye...

2017. ápr. 26. 20:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, pedig én lány vagyok. 18/l
2017. ápr. 26. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem hagyom, hogy elvegye, pedig élőben több sikerélményem van, mint online (ahol nagyjából semennyi). Én is hallok haveroktól ilyen sztorikat, hogy hány nővel szexeltek onnan pár hónap leforgása alatt, nekem valamiért mégse jött be. Inkább arra a területre fókuszálok ismerkedésnél, ahol sikeres vagyok.
2017. ápr. 26. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!