Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy neten nem érdemes ismerkedni, ha élőben sincs sokkal több esély?

Figyelt kérdés

Sokkal több sansza az emberfiának élőben sincs, mert nem igazán vannak ismerkedésre alkalmas helyek. Főleg a 30 felettiek helyzete tűnik reménytelennek, akik már nem buliznak. Rengeteg az idióta, a komolytalan, illuminált állapotban lévő, kalandra hajtó ember, mások meg túlságosan bezárkóznak, megközelíthetetlenek, esetleg bandával, haveri körrel vannak, ami miatt eleve nem szívesen megy oda egy kiszemelthez az ember.

Éjjel-nappal gürizünk, melózunk, persze, hogy tálcán kínálja magát a netes társkeresés, mint opció. De arról is csupa rosszat hall az ember, a nőket betalálja a selejtes ürgék garmadája, a férfiak meg nem kapnak választ. Emiatt sokan meg se próbálják, akik meg részt vettek benne, kiábrándultan hagyják abba.

Akkor mi marad? Senki se szeretne egyedül megöregedni, mindenki vágyik egy szerető társra. Ha a netes társkeresés hülyeség és időpazarlás, de élőben sem túl rózsás a helyzet etéren, akkor mi a megoldás?

2017. máj. 1. 11:16
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
38%
A netes társkeresés idiótáknak való, és sok szabadidővel rendelkezőknek. Én az élő ismerkedést preferáltam. Ha ott nem tud megmukkanni a hölgy akkor lapozol. Másik előnye, hogy látszik mennyire van szétmállva. Szerintem ez az egész platform unatkozó elmebeteg nőknek lett kitalálva, akik élőben a büdöss életben nem lennének képesek partnert találni.
2017. máj. 4. 23:01
 42/46 anonim ***** válasza:

#39: 7 éve még teljesen mások voltak a társkeresők, valóban arra lehetett őket használni amire ki lettek találva. Mára sokkal kevésbé hatékonyak. Az ismerőseid is régebben találtak így párt, nem mostanában.

"A 99% sablonszöveget nyom, vagy egyenesen kimásolja azt amit az előzőnek írt, nincs semmi egyediség.": Azt mégis honnan tudod, hogy azt a szöveget már el lőtte előtted másnak is? Természetesen abban igazad van, hogy ha a nő kiírta az adatlapjára, hogy kit keres, akkor az ott leírt paramétereket figyelembe kellene venni (kor, magasság, dohányzás ...).

Viszont azt még mindig nem magyarázta el senki, hogy miért akarnak a nők elsőre egyedi levelet kapni? Akkor még semmiképpen nem egyedi az illető, csupán egy nick, néhány fénykép meg egy (általában sablon) bemutatkozás. Szerintem az első levél célja csupán annyi, hogy kifejezze a "kiszemelt" nő felé a szimpátiát, aztán ha megnézi a feladó adatlapját és a szimpátia kölcsönös, akkor visszaír, ha nem, akkor pedig nem. Ez így rendben is lenne. Viszont ha már elsőre is egyedi levelet akar az illető és azt meg is kapja, akkor akármennyire is nem szimpatikus a feladó, legalább egy pár szavas elutasítást megérdemelne.

"Ismerek olyat, aki férfiként társkeresőn ismerkedett, csak 5 nőnek írt üzenetet, 3 válaszolt is neki.": Nos ugye ez is sablonos, de tudod a lottószámokat is eltalálja néha valaki. A másik lehetőség pedig az, hogy ez a férfi messze átlagon felül jóképű illetve nagyon fotogén.

2017. máj. 5. 15:11
 43/46 anonim ***** válasza:

Kifogások kifogások hátán... aki akar, az tud most is találni párt, meg évekkel ezelőtt is tudott. 7 éve is voltak trollok, lyukvadászok, szeretőt kereső házas férfiak, egónövelő csajok, aranyásó csajok a társkeresőkön, ahogy most is. Ez nem lehet kifogás. Tudni kell szűrni és továbblépni azon, ha valaki nem válaszol és kész. Ha nem válaszol mondjuk 2 napon belül, akkor nem jössz be neki és ennyi. El kell engedni. Mitől lenne jobb az, ha a képedbe nyomja, hogy nem téged akar, mert nem jössz be neki? Én írtam eleinte kedves, normális hangnemben, de visszautasító válaszokat. A 95% elküldött az anyámba, és egyéb helyekre. Egy idő után meguntam.

Nem mondtam, hogy mindenképp elvártam az egyedi levelet, csak figyelemfelkeltőbb mint a sablon.

Szerinted hány embernek írja még valaki azt egy nap, hogy szia ismerkedjünk, /szia, szeretnélek megismerni, szia, nagyon szimpatikus vagy, szeretnélek megismerni stb stb? Akik ennél többet nem tudnak kipréselni magukból, mindegyik nőnek ezt írják. Nem arról van szó, hogy szerelmes verset várnak a nők, csak valami személyesebbet. Ha soha senki nem válaszol, vagy 100-ból 2 nő, akkor valamit rosszul csinálsz, rosszul választasz stb. (ezt nem nekem kell kideríteni)

Akiről írtam, hogy a regisztrációja után 1 hónappal már kapcsolatban volt, a férjem. 3,5 évvel fiatalabb, nem gazdag, nem kigyúrt, se pénze se kocsija, se lakása se semmije nem volt mikor megismerkedtünk, otthon lakott a családjával, az anyjával, iskolába járt, diákmunkázott. Barátnője sem volt előttem, én vagyok neki az első (szex szempontjából is). Szerintem nagyon helyes pasi, (ha nem tartanám annak, nem jöttem volna vele össze) de nyilván nem mindenkinek az. Ez ízlés kérdése. Nincs olyan ember a világon aki minden más ellenkező nemű személynek bejönne. Van egy pici túlsúlya is egyébként. Nekem tetszik a mackós alkat, sosem vonzottak a kockás hasak. Elsőre bejöttünk egymásnak képek, és személyes találkozásnál is, plusz a személyiségünk is nagyon jól passzol, valamint a szexben is illünk egymáshoz. Ennyi. Ja, és személyes levelet kaptam tőle annak idején, és igen, megfogott vele, mert kitűnt a sok sablon és szexkapcsolat kereső között.

Most nincs időm leírni, de ha érdekel nagy vonalakban legközelebb ha felnézek ide, leírhatom, hogy konkrétan mit tartalmazott a levél.

2017. máj. 6. 00:19
 44/46 anonim ***** válasza:

Azért Kérdező, mert némiképp sarkítva ugyan, de ez az igazság. Egyrészt a társkeresők baromi erőltetettek. Másrészt rengeteg a kamuprofil. Harmadrészt, ha nem nézel ki szuperjól, vagy nem vagy gazdag, az első randin bukni fog az egész, legyen az akár internetes, akár standard ismerkedés. Előbb-utóbb oda jut a dolog, hogy "nincs meg a kémia" (értsd: nem tetszel), és tessék, ott vagy, ahonnan elindultál.

Ha ezt el akarod játszani ötvenszer-százszor-hatszázezerszer, csak rajta. Ha bölcs vagy és intelligens, akkor szingli maradsz, és leszarod a nőket. Te csinálsz jobb vásárt, hidd el nekem.

2017. jún. 11. 18:47
 45/46 anonim ***** válasza:

Érdemes, de nemmindegy hogy hol. Chaten, Failbookon például összejöhet a dolog, mert ott korrekt ismerkedés előzi meg. A társkeresőkön meg abszolút esélytelen vagy: akkora bődületes férfitöbblet van, és annyi levelet kap egy nő, hogy a legtöbbje olvasatlanul megy a szemétbe. Szóval ha nemvagy jóképű vagy kő gazdag akkor felejtsd el a társkeresőket.

Élőben is ugyanez megy sajnos, aki jóképű & pénzes, annak jut csaj, aki meg nem, az járhat prostihoz.

"Tuti szöveg" létezik egyébként amitől ledobja a nő a bugyit. Úgy hangzik, hogy "van X millám svájci bankszámlán!"

2018. szept. 2. 03:23
 46/46 anonim ***** válasza:

Azért, mert előbb-utóbb kikerül a kapcsolat a virtualitásból a való életbe, és akkor azonnal előjönnek az okok, ami miatt élőben se tudsz ismerkedni, pl. a rossz külső, vagy a kevés pénz. Az online ismerkedés annyiból jobb, hogy otthonról is lehet, egyszerre több lánnyal is lehet, és el tudod odázni, hogy kikosarazzon a lány.

De ami késik, nem múlik...

A társkeresőkről pedig én se tudok jót mondani. Ötvenszer annyi a férfi mint a nő, és a női profilok jórésze is kamureg, troll, vagy üzemeltetői bot.

Ha jó tanácsot megfogadsz, hanyagold az egész párkeresés témát, mert te ebből nem fogsz profitálni. Manapság ez már egy olyan luxus, ami csak a jól kinéző, és pénzes férfiaknak adatik meg. Átlagos férfiként nincs semmi esélyed.

"Ezt csak is maguknak köszönhetik... 100ból 80 férfi ugyanazt a sablon szöveget küldi.. dicsér, meg magasztal miközben nem is ismer... adatlapot persze nem olvas."

Miért, mi a francot kéne írnia, hogy sikere legyen a nőnél? Azonkívül meg el se olvassátok az üzeneteket, hanem kapásból törlitek, ha a pasas nem tetszik nektek a fotókon.

Amúgy meg arra a minimális infóra, amit kiraktok magatokról az adatlapokon, mégis mit vársz, mit kéne írnunk? Kisesszét komplett bibliográfiával???

"1-2 ír csak, egy mondhatni értelmes levelet, látszik, hogy nem görcsöl, nem kanos, érdeklődő.. Nos ők kapnak is válas"

Nem, nekik sem válaszoltok soha.

"Aki azt írja, hogy a netes társkeresés halott, vagy semmi értelme, az biztos egy frusztrált farkát mutogató pasi, aki a fönti kategória nagyobb részébe tartozik..."

Nem szépségem, aki azt írja, az szembesült azzal, hogy ti csak a jóképű és pénzes pasasoknak adtok esélyt, mindenki mást levegőnek néztek. A mínuszt pedig kaptad is.

"itt a probléma, hogy megírod a levelet, majd várod és lesed, hogy a nő válaszoljon.. minta kötelező lenne neki válaszolnia."

Igen szépségem, ha valaki levelet ír neked, arra többnyire ildomos válaszolni. Nem kötelező, persze, de akkor ne csodálkozz, ha nagyképű bunkónak neveznek.

"ismeretlenek vagytok egymás számára, mégis milyen jogon, vagy alapon vársz el tőle bármit is?"

Annak a jogán, hogy társkeresőre regisztrált, ahol elvileg az ismerkedés lenne az alapdolog. Ez még eszedbe se jutott?

"miért azokat a nőket tartod számon, aki nem válaszol?"

Mert csak ilyenek vannak, válaszolni egyik se tud. Pont.

"Kapcsolat 2 emberen múlik, mind a 2nek tenni kell érte.. ha te megtetted ami tőled telik, írtál egy értelmes levelet és ő nem teszi meg a részéről a lépést, akkor az egész túl van tárgyalva!"

Ezzel aztán baromira ki lett segítve...

"Sok olyan nő van aki csak unatkozás miatt regisztrált a társkeresőre, vagy egóépítésből.. így nem fog válaszolni neked.. se a többi pasinak. Ezt el kell fogadni!"

Miért kéne ezt elfogadni? Az ilyen minek regisztrál?

Pontosan ezek a profilok azok, amiket fel kéne már számolni, pláne, hogy semmi hasznot nem hoznak a társkereső oldalnak se, csak miattuk még többen kerülik majd el, azt gondolván, hogy az összes nő ilyen kivagyi egónövelő senkiházi.

"Kíváncsi lennék, hogy te fordított helyzetben, mikor napi 20-30 levelet kapnál.. akkor ezekre mindegyikre válaszolnál? illetve ezek mellett még nézelődnél a regisztráló nők között? Most azt mondod igen, én meg kötve hiszem, mert nincs rá idő!"

Fú, tényleg, mennyi rengeteg idő már elolvasni ezeket a leveleket, egy egész órán át is eltarthat!

Erről is szól a társkereső, szépségem, hogy leveleket olvasunk. Ha neked ez nem tetszik, minek regisztráltál fel egyáltalán?

"a férfiak 99%a meg racionális, logikus elven működik, míg a nők 99%a meg érzelmi elven. Olyat kell írni, ami megérinti a nőt és nem olyat, ami a te logikád által válaszra méltandó."

Nyet, szépségem. A megoldás az lenne, hogy a nő összeszedi magát, átlép kicsit a racionalitásba, és ez alapján olvassa el a leveleket & válaszolja meg őket. Nem érzelmi alapon közelít meg egy olyan kérdést, ahol az érzelmeknek semmi helye nincs. Ha pedig ezt nem teszi meg, megérdemli a savazást amit kap.

Újból kaptad a mínuszt.

"ha te neked ez az egész erőlködés, akkor miért is regisztráltál? Ez nem egy webshop, ahol kép alapján megveszed a kiszemeltet és ő szétteszi neked a lábát!"

Fordítsuk meg a kérdést: aki nem akar leveleket olvasgatni és válaszolni rájuk, az minek regisztrált?

A férfi teljesen jogosan várja el a választ a megírt leveleire, arról már nem tehet, hogy a kábel másik végén ülő nő úgy válogat a férfiak közt mint úri tyúk a kendermagban, és csak a jóképű, pénzes fószeroknak ad esélyt.

"Gondolom a kapcsolat is egy nagy erőlködés lenne a számodra.. ha már egy nyomorult levél megírása az! Ezek után ne is csodálkozz, hogy nem válaszolnak neked! "

Aranypofám, itt több SZÁZ megírt levélről van szó. És persze mindegyik legyen egyedi, mert a sablonlevél az fúj, monnyonle. Próbálj meg te megírni több száz levelet ismeretleneknek, szeretném látni, mennyire NEM leszel kifacsart a végére. Írtál meg akár egy nyomorult levelet is társkeresőn valaha, vagy csak felregisztrálsz, és várod, hogy jöjjenek az üzenetek, amiket aztán elegánsan kitörölsz, mondván, te ennyit nem fogsz olvasgatni?

Nagyon durván ellentmondasz saját magadnak, aranyoska.

"Amúgy, te miért is várod el egy vadidegentől, hogy válaszra méltasson? Csak mert írtál neki egy levelet?! emiatt neki kutya kötelessége válaszolni neked..."

Igen, szépségem, ha valaki levelet ír, azt nem viccből teszi, hanem mert választ vár. Persze neked hiába magyarázom, te ugyanúgy nem válaszolsz a kapott levelekre, csak várod, hogy körberajongjanak online. Mint egy vaknak magyaráznám, mi az a kék...

"Nagy problémák vannak a látásmódjaitokban és az egész társkereséshez való hozzáállásotokban!"

Neked szintén bazinagy problémáid vannak a társkereső mibenlétének felfogásával, és az alapvető emberi kommunikáció alapjainak elfogadásával, úgyhogy szerintem te csak hallgass.

"Nem is fogok férfira írni, ugyanis a FÉRFI dolga a kezdeményezés még online formában is! Ha neked nem tetszik, ezt nem tudod elfogadni, akkor így jártál!"

Semmi gond, nye problemá, akkor ücsörögj a karosszékedben százesztendős vén banya korodig, és várd, hogy majd a Mr. Tökéletes rádírjon. Ami könnyen lehet, hogy már megtörtént, csak te elegáns csuklómozdulattal törölted az üzenetét, mondván, hogy sablonlevél...

"mikor leírod az unalmas életedet 300 sorban?!"

Aha, tehát ha valaki magáról és az életéről mesél bővebben, az unalmas sablonlevél.

Szabad tudnom, neked miféle életed van, hogy 2 sorba belefér? Ja, hogy semmilyen. Oké.

"Ezek még arra sem késztetnek, hogy megnézzem az adott pasi adatlapját! Ha netán mégis, és egy full unalmas adatlap fogad, akkor biztos, hogy nem is válaszolok neki!"

Csináljad csak, játszd az agyadat nyugodtan, ilyen ostoba, gőgös, kivagyi nőszemélynek épeszű férfi nem is akarna írni. Szánalmas a hozzáállásod az egész párkereséshez. A mínuszodat megintcsak kaptad helyből.

"el kellene felejteni ezt, hogy "tuti szöveg"! Nincs ilyen, amit ha elküldesz 10 nőnek, abból 10 válaszolni is fog!"

Azt mondod, nincs ilyen tuti szöveg. Ha azt írom, hogy havonta 1 millát keresek, 10-ből érdekesmód mind a 10 azonnal válaszol. Ezt mivel is magyarázod?

"Még életemben nem találkoztam olyan férfival, aki két perc ismerkedés után kacsintgatott volna, ha ezt levélben teszi, ugyanúgy veszem, mintha élőben tenné, és nekem az felejtős."

Ha számodra egy barátságos ismerkedős gesztus ennyire "felejtős", nem értem, minek akarsz egyáltalán ismerkedni. Neked és a férfiaknak is jobb, ha maradsz egyedül.

"még nem is ismered az adott nőt, de már elvárásod van felé az illemszabályokat illetően!"

Már megint te???

Szépségem, az illemszabályok nemcsak párkapcsolatban mérvadóak. Lehet hogy felétek ez nem szokás, de alapvető illemet a mindennapi kommunikációban is be kell tartani, akár vadidegenek közt is!

"az ilyeneknek a levelét kb 1,5 hónap után olvasás nélkül töröltem! Nincs ezzel semmi problémám!"

Tényleg nincs? Ki tudja, azóta hány potenciális párjelöltet tettél lapátra csak azért, mert "sablon" üzenetet írt. Dehogyisnincs problémád, drágaság, csak nem akarsz tudomást venni róla.

Persze nekem mindegy,saját magadon kívül senkin nem álltál ezzel bosszút.

"Mindenhol ismerkedem. Nincs sokkal több esély? Tele van eséllyel minden helyszín minden fél órája. Ne viccelj már..."

Utcán meg közterületen a legalja prolik szoktak ismerkedni, leszólítgatással. Ha számodra ez reális lehetőség, akkor nó komment. Kb. annyira lehetsz sikeres párkapcsolatok terén, mint a játszótéren szotyizó kisebbségiek vagy az útépítők...

"Ami kell az a kreativitás, hogy ne azt írd amit a másik 30!"

Még mindig itt fájsz?

Már leírtad, hogy számodra minden "sablon", ami bármi közös a férfiakban. Innentől fogva neked fölösleges bármit is írni, mert elkönyveled sablonnak, láttamozod és törlöd is. Mégis mit kéne írnia egy pasasnak? Hogy űrhajós??? Ment a mínusz megint.

"Jesszusom! Nem is csodálkozom, hogy ne írnak vissza nektek. Gondolom első pár levélben is leművelitek ugyanazt a számonkérést és elváráshalmazt, amit itt is lenyomtatok!"

Und már meg a vergődésedet pls!

Az illemszabályokat jogosan kérjük számon másoktól. Te is elvárod egy idegentől, hogy az alapvető tiszteletet megadja neked, vagy sem? Na ugye. Akkor ugyanezt tőled is elvárják, és ne csodálkozz, ha kapod a fikázást, amikor ezt nem adod meg.

"1,5 hónapig olvastam az ócsárolást a magukat "értelmes" férfiaknak beállító személyektől.. mire meguntam!"

Gondolom nekik is ugyanúgy reagáltál a leveleikre, mint itt az üzeneteinkre...ne csodálkozz, ha ócsároltak, megérdemelted. A mínuszt pedig ismételten kaptad.

"Persze, hogy a külső dönt. Mondhatni inkább az összkép.."

Remek, tehát felszínes is vagy. Egyre jobb, tényleg...!

"gondolom te ráírsz mindenkire kit kidob a kereső, nem számít neked a kinézet..."

Egy átlagférfi nem teheti meg hogy válogasson, szépségem. Neked ez kínai, tudom, mert neked mindig van kiből válogatni, de egy átlagpasas örülhet, ha valami bányarém szóbaáll vele, kénytelen mindekinek írni. Pláne hogy a javarésze azt gondolja, amit te, hogy a levelek nem azért vannak, hogy válaszoljunk rájuk...

"De ahogy valaki írta, élőben is lehet ismerkedni bárhol, hülyeség, hogy minden nő csípőből elhajt."

Márpedig kishaver, hacsak nem vagy nagyon jó pasi, el fognak hajtani a francba. Szimplán mert vadidegen vagy,és élőben leszólítani valakit elég durva belekontárkodás más intimszférájába.

"aki akar, az tud most is találni párt, meg évekkel ezelőtt is tudott."

7 éve nem volt mindenhol ötvenszeres férfitöbblet, szóval ez az állításod fals.

2021. jún. 3. 02:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!