Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy neten nem érdemes ismerkedni, ha élőben sincs sokkal több esély?

Figyelt kérdés

Sokkal több sansza az emberfiának élőben sincs, mert nem igazán vannak ismerkedésre alkalmas helyek. Főleg a 30 felettiek helyzete tűnik reménytelennek, akik már nem buliznak. Rengeteg az idióta, a komolytalan, illuminált állapotban lévő, kalandra hajtó ember, mások meg túlságosan bezárkóznak, megközelíthetetlenek, esetleg bandával, haveri körrel vannak, ami miatt eleve nem szívesen megy oda egy kiszemelthez az ember.

Éjjel-nappal gürizünk, melózunk, persze, hogy tálcán kínálja magát a netes társkeresés, mint opció. De arról is csupa rosszat hall az ember, a nőket betalálja a selejtes ürgék garmadája, a férfiak meg nem kapnak választ. Emiatt sokan meg se próbálják, akik meg részt vettek benne, kiábrándultan hagyják abba.

Akkor mi marad? Senki se szeretne egyedül megöregedni, mindenki vágyik egy szerető társra. Ha a netes társkeresés hülyeség és időpazarlás, de élőben sem túl rózsás a helyzet etéren, akkor mi a megoldás?

2017. máj. 1. 11:16
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

"minta kötelező lenne neki válaszolnia. Nem vagy te egy kicsit önző?! ismeretlenek vagytok egymás számára, mégis milyen jogon, vagy alapon vársz el tőle bármit is?"

Nyilván nem lehet "elvárni" semmit, de az ilyen oldalra regisztrálók betarthatnának bizonyos kimondatlan illemszabályokat. Pl. hogy ha valaki kulturált hangnemben keres meg minket, akkor válaszolunk neki. Szomorú, ha ezt valakinek - akár férfinak, akár nőnek - mondani kell.

"Sok olyan nő van aki csak unatkozás miatt regisztrált a társkeresőre, vagy egóépítésből.. így nem fog válaszolni neked.. se a többi pasinak. Ezt el kell fogadni! "

Ha ezt szerinted el kell fogadni, akkor miért esik nehezedre elfogadni, hogy sok olyan férfi is regisztrál, aki csak szexet keres és ezt meglehetősen kulturálatan módon teszi? Szerintem egyik sem oké, de a te logikáddal mindkettőt ugyanúgy el kell fogadni.

"Kíváncsi lennék, hogy te fordított helyzetben, mikor napi 20-30 levelet kapnál.. akkor ezekre mindegyikre válaszolnál? illetve ezek mellett még nézelődnél a regisztráló nők között? Most azt mondod igen, én meg kötve hiszem, mert nincs rá idő! "

Én kiírnám az adatlapomra, hogy bocs, nincs kapacitásom minden levélre válaszolni. (Ilyet a nők kevesebb, mint 1%-a ír ki.) És utána keresnék, hogy nekem ki szimpatikus.

2017. máj. 1. 12:35
 12/46 anonim ***** válasza:
#: elég frusztráltnak tűnsz ;)
2017. máj. 1. 12:36
 13/46 anonim ***** válasza:
76%
10-es tudtam hogy kitérsz a válasz elöl! Akkor úgy kérdezem hogy neked személy szerint mi a a tuti szöveg amire válaszolsz?
2017. máj. 1. 12:40
 14/46 anonim ***** válasza:

Szerintem élőben a legjobb, még akkor is, ha nehezebb. Ott látod a másik arcát, testbeszédét, hangszínét.

Még életemben nem találkoztam olyan férfival, aki két perc ismerkedés után kacsintgatott volna, ha ezt levélben teszi, ugyanúgy veszem, mintha élőben tenné, és nekem az felejtős.

2017. máj. 1. 12:42
 15/46 anonim ***** válasza:
50%

#11 és megint oda jutottunk hogy elvárások! még nem is ismered az adott nőt, de már elvárásod van felé az illemszabályokat illetően!

Én elfogadom, ha valaki szexkapcsolatot keres, azt is ha sablon üzenetet ír.. az ilyeneknek a levelét kb 1,5 hónap után olvasás nélkül töröltem! Nincs ezzel semmi problémám!

Az elején én is válaszolgattam. Aki kulturált hangnemben keresett meg, és világosan kiderült az adatlapjáról, hogy bizony nem őt keresem.. mert például dohányzik nekem meg ki volt írva, hogy nem dohányzót keresek!, na ő volt az aki elküldött a ... anyámba és a cifrább változataiba nem is egyszer. Ezek után miért is válaszoljak?! Szerintem egyértelmű, hogyha írsz egy levelet és válasz nem érkezik rá, akkor nem vagy szipmi a másiknak valami miatt...

2017. máj. 1. 12:43
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok:

#6: Akkor nézzük sorban:

Bizony itt a probléma. Nem várok el semmit, csupán megtettem az első lépést. Mivel pont, hogy nem egyen levélről írtam, ezért a logikád alapján nem 1 vagyok a 30-ból hanem max. 1 vagyok a 2-ből, akinek azért már legalább egy "Bocs, de szerintem nem egymást keressük" típusú levelet elküldhetnél annak a jeleként, hogy legalább a levélbe fektetett energiát értékelted. De mivel ezt sem te sem mások nem teszik meg, ezért mi feleslegesnek fogjuk tartani az ilyen leveleket, mert úgysem értékelitek.

"miért azokat a nőket tartod számon, aki nem válaszol? "

Igaz, viszont túlnyomó többségben vannak. Mondhatnám, hogy olyan, aki válaszol szinte nincs is.

"Sok olyan nő van aki csak unatkozás miatt regisztrált a társkeresőre, vagy egóépítésből.. így nem fog válaszolni neked.. se a többi pasinak. Ezt el kell fogadni! "

Ezt előttem már a #11-es megválaszolta, ugyanazt nem szeretném újra leírni.

"Női adatlapot megnézik, a férfiakét nem. Persze, ez mindig is így volt, hogy a csinosabb nőknél többen próbálkoznak. Nem is tudom, miért vagy ezen kiakadva. "

Csak leírtam a tapasztalatokat. Itt szó sem volt csinos nőről, teljesen átlagosat írtam, átlagos sablon bemutatkozással. Bár azt nem írtam oda de természetesen kép nélkül.

"Kíváncsi lennék, hogy te fordított helyzetben, mikor napi 20-30 levelet kapnál.. akkor ezekre mindegyikre válaszolnál? illetve ezek mellett még nézelődnél a regisztráló nők között? Most azt mondod igen, én meg kötve hiszem, mert nincs rá idő!"

Az idő ugye tudjuk, hogy relatív:D. Biztosan nem válaszolnék mindre, viszont amelyiken látom, hogy valóban személyesen nekem szól, nem egyen levél, vagy csak "szia, ismerkedünk" kétszavas valami, arra válaszolnék. Tehát ha 30 levelet kapsz, abból a #3-as hsz.-ed alapján max. 1-2 az ami normális. Ennyi levelet meg ugye nem is olyan nehéz megírni.

"Ez a 3. probléma, hogy te olyan levelet küldesz, amire szerinted a te elveid és értékrended alapján te válaszolnál."

Értem mit akarsz kihozni belőle, abban egyet is értünk, viszont te pont nem értettél meg. Arra céloztam, hogy olyan levelet írjál, amit nőként szívesen olvasnál. Mivel nő vagy, gondolom neked ez könnyebben menne, tehát még lépéselőnyben is lennél a férfiakhoz képest, ebből adódóan nagyobb esélyed lenne arra, hogy választ kapj).

2017. máj. 1. 13:04
 17/46 anonim ***** válasza:

Tehát értékelésből megy az egész. Nem fogadod el, hogy ignorálnak, értékelni kell a leveledet.

I WON'T BE IGNORED!!!

2017. máj. 1. 13:08
 18/46 anonim ***** válasza:
65%

Élőben is és neten is ismerkedem. Nem kell ahhoz buliba menni, hogy személyesen leszólíts valakit. Könyvtár, utca, ruhabolt, kávézó, színdarab előtt/után, bemutatók, táncóra, edzőterem, parkok, túrakörök, stb, stb, stb.

Mindenhol ismerkedem. Nincs sokkal több esély? Tele van eséllyel minden helyszín minden fél órája. Ne viccelj már...

33F

2017. máj. 1. 13:14
 19/46 anonim ***** válasza:
54%
Még mindig várom a tuti kezdő mondatot..Ja hogy ilyen nincs,fogalmad sincs mi az , de azért elvárás,hogy legyen .De engem is ignoráltak :) Nem is vártam mást .
2017. máj. 1. 13:15
 20/46 anonim ***** válasza:
88%

#15: "...és megint oda jutottunk hogy elvárások! még nem is ismered az adott nőt, de már elvárásod van felé az illemszabályokat illetően! "

Az illemszabályok mindenkire vonatkoznak. A forgalomban is jogosan várom el, hogy ha már megalkották a KRESZ-t, akkor azt mindenki tartsa be.

"Az elején én is válaszolgattam. Aki kulturált hangnemben keresett meg, és világosan kiderült az adatlapjáról, hogy bizony nem őt keresem.. mert például dohányzik nekem meg ki volt írva, hogy nem dohányzót keresek!, na ő volt az aki elküldött a ... anyámba és a cifrább változataiba nem is egyszer. Ezek után miért is válaszoljak?!"

Tehát volt 1 ilyen és ebből azt sikerült leszűrnöd, hogy nem is érdemes válaszolni. Gratulálok :)

" Szerintem egyértelmű, hogyha írsz egy levelet és válasz nem érkezik rá, akkor nem vagy szipmi a másiknak valami miatt..."

Szerintem egyértelmű, hogy ha valaki láthatóan energiát fektetett abba az üzenetbe, az legalább egy normális hangnemű elutasítást megérdemel.

2017. máj. 1. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!