Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki, hogy neten nem érdemes ismerkedni, ha élőben sincs sokkal több esély?
Sokkal több sansza az emberfiának élőben sincs, mert nem igazán vannak ismerkedésre alkalmas helyek. Főleg a 30 felettiek helyzete tűnik reménytelennek, akik már nem buliznak. Rengeteg az idióta, a komolytalan, illuminált állapotban lévő, kalandra hajtó ember, mások meg túlságosan bezárkóznak, megközelíthetetlenek, esetleg bandával, haveri körrel vannak, ami miatt eleve nem szívesen megy oda egy kiszemelthez az ember.
Éjjel-nappal gürizünk, melózunk, persze, hogy tálcán kínálja magát a netes társkeresés, mint opció. De arról is csupa rosszat hall az ember, a nőket betalálja a selejtes ürgék garmadája, a férfiak meg nem kapnak választ. Emiatt sokan meg se próbálják, akik meg részt vettek benne, kiábrándultan hagyják abba.
Akkor mi marad? Senki se szeretne egyedül megöregedni, mindenki vágyik egy szerető társra. Ha a netes társkeresés hülyeség és időpazarlás, de élőben sem túl rózsás a helyzet etéren, akkor mi a megoldás?
Ügyes fotótechnikákkal ,jó beállítással , hangyányi fotoshoppal ,jó háttérrel ,egy kevésbé jól kinéző egyénből is lehet jóképűt előnyös arcát mutatót faragni. Élőben ez nem megy hacsak nem tök sötét van.
Ha meg már visszaír és sokat írkálnak egymásnak,belsőleg szimpatikus ,személyes találkozón könnyebb túllépni a külső hiányosságain ,hiszen akkor már sok időt beleölt mindkét fél.
Személyesen meg rádnéz és első mondatnál egyből leír.Esély sincs dumával belső értékeket felmutatni,mert kimenekül a helyzetből a másik fél.
Egy jól összerakott profillal fel tudod kelteni az érdeklődést (érdemes rászánni az időt és pl. keresni egy fotós havert, nem telefonnal/webkamerával előnytelen képeket csinálni). A személyes találkozásnál (amit felesleges sokáig húzni hetekig tartó chatelgetéssel) pedig már a testbeszéd, kisugárzás, viselkedés stb. is nagyban számít, ott már nem csak néhány fotót látnak belőled.
De ahogy valaki írta, élőben is lehet ismerkedni bárhol, hülyeség, hogy minden nő csípőből elhajt. Ha mégis ez a helyzet, akkor valamit rosszul csinálsz vagy nem megfelelően prezentálod magad.
#27:
" tahóság meg KRESSZ szabályok! Jesszusom! Nem is csodálkozom, hogy ne írnak vissza nektek."
Szerinted akkor azzal semmi gond, hogy a társadalmilag elfogadott normákhoz nem tartod magad?
" Gondolom első pár levélben is leművelitek ugyanazt a számonkérést és elváráshalmazt, amit itt is lenyomtatok! "
Milyen elvárásaim is vannak?
"olvasd el újra a hozzászólásomat. 1x nem írtam, hogy 1 eset alapján nem írok vissza. 1,5 hónapig olvastam az ócsárolást a magukat "értelmes" férfiaknak beállító személyektől.. mire meguntam!"
Kevered a dolgokat. A szexkapcsolatos dologhoz írtad a 1,5 hónapot.
De arra még mindig nem válaszoltál, hogy mire fel várod el az egyedi levelet elsőre? Arra elég a sablonlevél, aztán ha megnézed az adatlapom és szimpatikus vagyok akkor visszaírsz és elindulhat valami, ha nem, akkor nem. Ebből nincs semmiféle sértődés. Viszont ha egyedi levelet vársz és valóban azt kapsz, akkor arra ha tetszik ha nem, illene válaszolni.
"Esély sincs dumával belső értékeket felmutatni,mert kimenekül a helyzetből a másik fél."
Erre (is) találták ki az "indirekt" ismerkedést, azaz nem konkrét érdeklődés/szándék kinyilvánításával mész oda, hanem semlegesebben, emiatt van időd megmutatni a személyiségedet "radar alatt".
Én sosem ismerkednék társkeresőn.
Az oka pont az, amit itt, ennél a kérdésnél jól lehet látni. Nem vagyok hajlandó tucatjával f osni a leveleket mindenféle lim-lom nőknek, csak mert az én dolgom kezdeményezni a neten is, egy olyan oldalon, ami társkeresésre való, elvileg mindenki azért regisztrál fel (ja, közben fogadjam el, hogy csomó liba csak szórakozni, egót növelni jár oda), hogy aztán várjam, hogy mi a verdict a képem vagy a személyre szabott (persze) kezdőlevelem alapján. Nem szorulok rá erre, élőben sokkal könnyebb és véleményem szerint sokkal értelmesebben lehet ismerkedni. Pl. közös ismerősök által, társaságban jól tudtam mindig is ismerkedni, vagy esetleg egyetemen, rendezvényeken is. Legalább kialakulhat valami szimpátia, aztán kötetlen beszélgetés, majd komolyabbra lehet fűzni az ismerkedést, ha úgy alakul. Nincs szelektálás, katalógus jellege, és érdekes módon élőben a normális hölgyek a legtöbb esetben udvariasak, tartják az illemet, nem hordják fenn az orrukat.
Miért hirdet társkeresőn egy nő?
1. kényelmesebb suhogós melegítőben a konyhában ülve fitymákolni a jelentkezőket egész nap a retkes lakás mellett.
2. Annyira jellegtelen, vagy ronda, vagy is-is, hogy vadászterületnek ez maradt.
3. buta mint a seggg
4. Közkincs volt a lakóhelyén és beszűkűltek a lehetőségek
5. A férje már szarik rá, és egonövelő tréningnek használja
Szerintem érdemes neten ismerkedni. Mi a férjemmel ilyen netes társkeresőn ismerkedtünk meg 7 éve. 5,5 éve házasok is vagyunk. A baráti , ismerősi körben is vannak akik így, vagy neten de más helyeken ismerkedtek össze. A legrégebbi pár akiket ismerek és neten ismerték meg egymást 13 éve vannak együtt, 10 éve házasok és 3 gyerekük van. Vannak akik 9 éve vannak együtt, vannak akik 6. Ez minden csak nem hülyeség.
Az sem véletlen egyébként, ha a pasiknak nem válaszolnak a nők társkeresőn. A 99% sablonszöveget nyom, vagy egyenesen kimásolja azt amit az előzőnek írt, nincs semmi egyediség.
Így aztán hiába írnak egy nőnek 100-an egy nap alatt, ha abból majdnem mind egyformán ostoba még ahhoz is, hogy egy adatlapot elolvasson, és na nem felel meg az adott feltételeknek, vagy a legtöbb feltételnek, akkor ne írjon. Én sem válaszoltam olyanoknak akik el sem olvasták az adatlapom, hogy mit szeretnék, milyen kapcsolatot és milyen férfit keresek. Nem írtam vissza annak aki házas volt, kapcsolatban élt, dohányzott, 8-10 vagy még több évvel öregebb volt nálam, szexkapcsolatot akart, vagy alacsony volt hozzám, mert ez nálam mind szempont volt, és szerepeltek is az adatlapon.
Először is tanuljanak meg olvasni és szöveget értelmezni a kedves férfiak. Utána panaszkodjanak arról, hogy a nők nem válaszolnak. Ennek sajnos nyomós oka van az esetek nagy részében.
Ismerek olyat, aki férfiként társkeresőn ismerkedett, csak 5 nőnek írt üzenetet, 3 válaszolt is neki. A regisztrációja után 1 hónappal már kapcsolatban is volt a 3 lányból az egyikkel, akit választott, később házasság lett belőle. Ilyen is van.
Én sosem jártam bulizni, mégis mindig neten ismerkedtem, tizenévesen is, és így lettek kapcsolataim. Bár társkeresőn csak az utolsó fél évben voltam fent. Akkor ennyi idő kellett, hogy párt találjak, ezúttal AZ igazit:).
Nekem jobb volt picit megismerni egy férfit, chatelni, beszélgetni, alapozni, és csak utána találkozni. Nekem egyrészt soha nem tetszett az, hogy egy teljesen idegen ember odajött kvázi felszedni, másrészt ha a netes beszélgetések során olyasmi derült ki a pasiról ami nekem nem jön be, akkor elkerültünk egy nagyon kellemetlen helyzetet, ami élőben lett volna, ha úgy derül ki, és inkább nem találkoztam vele egyáltalán.
A netes ismerkedés, társkeresés nem hülyeség, csak tudni kell használni, szűrni, türelmesnek és kitartónak lenni, nem pedig álomvilágban élni, hogy majd pár hét alatt jön az igazi. Ennyi. Semmi sem lehetetlen, csak tenni kell érte.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!