Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondja mindenki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja mindenki, hogy neten nem érdemes ismerkedni, ha élőben sincs sokkal több esély?

Figyelt kérdés

Sokkal több sansza az emberfiának élőben sincs, mert nem igazán vannak ismerkedésre alkalmas helyek. Főleg a 30 felettiek helyzete tűnik reménytelennek, akik már nem buliznak. Rengeteg az idióta, a komolytalan, illuminált állapotban lévő, kalandra hajtó ember, mások meg túlságosan bezárkóznak, megközelíthetetlenek, esetleg bandával, haveri körrel vannak, ami miatt eleve nem szívesen megy oda egy kiszemelthez az ember.

Éjjel-nappal gürizünk, melózunk, persze, hogy tálcán kínálja magát a netes társkeresés, mint opció. De arról is csupa rosszat hall az ember, a nőket betalálja a selejtes ürgék garmadája, a férfiak meg nem kapnak választ. Emiatt sokan meg se próbálják, akik meg részt vettek benne, kiábrándultan hagyják abba.

Akkor mi marad? Senki se szeretne egyedül megöregedni, mindenki vágyik egy szerető társra. Ha a netes társkeresés hülyeség és időpazarlás, de élőben sem túl rózsás a helyzet etéren, akkor mi a megoldás?

2017. máj. 1. 11:16
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
18-as az ilyen kisérletekre 10ből 10 szer egyből megy a nem ismerkedem ,van barátom ,nem érek rá, sietek,mit képzelsz,nem azért vagyok itt .. válasz. Személyes sértésnek veszik a megszólítást.
2017. máj. 1. 13:19
 22/46 anonim ***** válasza:
76%

" Szerintem egyértelmű, hogyha írsz egy levelet és válasz nem érkezik rá, akkor nem vagy szipmi a másiknak valami miatt..."

Szerintem egyértelmű, hogy egy normális, kulturált hangnemű megkeresésre nem válaszolni tahóság. Még akkor is az, ha meg tudod ideologizálni, hogy te miért engedheted meg magadnak. :)

2017. máj. 1. 13:21
 23/46 anonim ***** válasza:
19%

#19 ezek után nem is csodálkozom, hogy neked nem ír vissza senki. Lovagolsz valamin, amit beképzelsz magadnak!

Nem kell tuti kezdőmondat.. várhatod, akkor se lesz ilyen. Ami kell az a kreativitás, hogy ne azt írd amit a másik 30! És ha neked a kreativitás azt jelenti, hogy más a szádba adja a mondatokat, akkor elárulom, hogy ez nem fog az esetedben működni!

2017. máj. 1. 13:29
 24/46 anonim ***** válasza:
88%

Törvény se meg a társkereső oldalak szabályzata se kötelez a levelek megválaszolására. Bunkónak ,beleszarósnak, nagyképűnek lenni alanyi jog . De ha jól belegondolunk ez is egy szűrő. Ha nem válaszol a nő akkor megkíméli magát a férfi a felesleges későbbi bajoktól vele kapcsolatban.

Nyomni kell tovább a leveleket több száz után már csak lesz 2-3 aki válaszol. Viszont egyediséget éppen ezért ne várjon el senki,mert több száz vagy ezer levelet egyedien nem fog senki megfogalmazni,maximum 5-10 sablon indítómndatot legyárt és azt variálja. Ennyi elég is,mert minden ellenkező híreszteléssel szemben a nők sem "egyedi hópihék" hanem kb besorolhatók 10-15 sablonkarakterbe.

2017. máj. 1. 13:33
 25/46 anonim ***** válasza:

#18-as vagyok.

Én nem tudom, kinél hogy megy. Nem mondom, hogy engem sosem utasítanak el, de az esetek 30-40%-ban nem. Legyen az online, tinder, vagy személyes. Akkor nekem szerencsém van? Kétlem.

33F

2017. máj. 1. 13:34
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

23-as oké elég lett volna annyit írni hogy fogalmad sincs mi az a mondat és igazából ilyen nincs is egyedül a mondat küldőjének kinézete dönt. Egyértelmű hogy segítséget nem várhatunk .

Nincs a olyan mondat amit már valaki ne használt volna,főleg egy egyszerű kezdő érdeklődő mondattal kapcsolatban.Maximum olyan létezik amit az adott egyed még a saját levelezőrendszerében nem olvasott. Ennyit a nagy kreativításról.

2017. máj. 1. 13:38
 27/46 anonim ***** válasza:
0%

#20 tahóság meg KRESSZ szabályok! Jesszusom! Nem is csodálkozom, hogy ne írnak vissza nektek. Gondolom első pár levélben is leművelitek ugyanazt a számonkérést és elváráshalmazt, amit itt is lenyomtatok!

olvasd el újra a hozzászólásomat. 1x nem írtam, hogy 1 eset alapján nem írok vissza. 1,5 hónapig olvastam az ócsárolást a magukat "értelmes" férfiaknak beállító személyektől.. mire meguntam!

2017. máj. 1. 13:38
 28/46 anonim ***** válasza:

#26 ne legyél álszent! Persze, hogy a külső dönt. Mondhatni inkább az összkép.. persze ha jó pasi ír és a farkát mutogatja, az is az esetek többségében kuka.. esetemben meg főleg az.

gondolom te ráírsz mindenkire kit kidob a kereső, nem számít neked a kinézet...

2017. máj. 1. 13:42
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

28-as ,80-20 as szabály nálam működik ,szóval 100ból 80 nőre simán ráírok mert végül is szimpatikus,aztán majd csak lesz valami.

A nőknél ez fordított arány. 100ból jó ha 20 férfi tetszik nekik és abból is alig 1 re írnak vissza. Szóval egyszerű matek,valószínűségszámítás az egész: ha nem írok ezer felé akkor az esélyem a visszaírásra nulla felé konvergál. És ennyi egyedi kezdőlevelet híres költők és mesemondók se fognak legyártani abban biztos lehet mindenki.

2017. máj. 1. 13:59
 30/46 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy kb mit írsz, ha a kép alapján szimpatikus vagy a lánynak, akkor elég egy szia, szívesen megismernélek is és vissza fog írni. Pont emiatt nehezebb neten, mert élőben lehet kompenzálni, ha mondjuk nem vagy az esete, de jó humorod van, megvan az összhang, tudtok beszélgetni...stb. Szerintem mindeb alkalmat meg kell ragadni az ismerkedésre, neten is, élőben is, ha társat keresel. És hát nem kell személyes sértésnek felfogni, ha nem válaszolnak, nem tetszel. Tovább kell lépni.
2017. máj. 1. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!